Ισοπαλία για τον ΠΑΣ στη Νέα Σμύρνη

Για δεύτερο σερί παιχνίδι (ένα για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο), ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν την αήττητη πορεία τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Στον αγώνα Κυπέλλου της Πέμπτης, ο οποίος έλαβε χώρα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ο Πανιώνιος προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Σπιριντόνοβιτς, αλλά ο ΠΑΣ ισοφάρισε με τον Γιάκο, ενώ στοιχηματίζουμε πως θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη καθώς ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς στον όμιλο και πλέον η υπόθεση πρόκριση είναι ανοιχτή, αφού στον όμιλο βρίσκεται και ο Άρης.

Προβλήματα για τον ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο – Καλύτερη εικόνα στην επανάληψη

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, ενώ απώλεσε και άλλες ευκαιρίες για να μεγαλώσει το προβάδισμά του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της ομάδας του Γιάννη Πετράκη άλλαξε προς το καλύτερο και στοίχημα πως σε αυτό βοήθησε η είσοδος του Γιάκου στο παιχνίδι.

Από το 50ο λεπτό και έπειτα, ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος του ΠΑΣ, με τους Γιαννιώτες να χάνουν τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη. Σε μία από αυτές, μάλιστα, ο Γιάκος σημάδεψε το δοκάρι του Αστρά.

Τελικά, ο ΠΑΣ κατέφερε να βρει το γκολ στο 84΄ με τον Γιάκο και έτσι διαμορφώθηκε το 1-1, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος του ματς.

Γιάννης Πετράκης: “Κυριαρχήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο”

Ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα πως η ομάδα του είχε πολύ κακή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο και ο Πανιώνιος προηγήθηκε δίκαια στο σκορ. Παρόλα αυτά, τόνισε πως στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ κυριάρχησε και έφτασε δίκαια στην ισοφάριση, ενώ θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα.

Σε γενικές γραμμές, πάντως, ο προπονητής του ΠΑΣ ανέφερε πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.

Χωρίς Ναδάλες στην Τούμπα

Την ερχόμενη Κυριακή ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παίξει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ για τη Super League και ο Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ναδάλες.

Ο Ισπανός μπακ δεν κατέφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και αποκλείστηκε από την αποστολή της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση