Ήττα με 2-0 για τον ΠΑΣ από τον Παναθηναϊκό

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αιφνιδιάστηκε από τον Παναθηναϊκό, δέχτηκε δύο γκολ σε διάστημα μικρότερο των τριών λεπτών (Μιχαήλ 10’ αυτογκόλ και Μολίνς 13΄) και μοιραία ηττήθηκε με 2-0 στο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Ο Γιάννης Πετράκης είχε σχεδιάσει ένα προσεκτικό πλάνο για την ομάδα του, αλλά όλα τα σχέδια πήγαν… περίπατο μετά τα δύο γρήγορα γκολ των γηπεδούχων.

Τελείωσε πριν καν αρχίσει

Ο ΠΑΣ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 10ο λεπτό του αγώνα, όταν μετά από κεφαλιά του Χίλιεμαρκ η μπάλα κόντραρε στον Μιχαήλ και κατέληξε στα δίχτυα του Μάρκου Βελλίδη.

Πριν καλά καλά οι Γιαννιώτες συνέλθουν από το σοκ, ήρθε και το 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μολίνς.

Ο ΠΑΣ δημιούργησε μεγάλη ευκαιρία με τον Χαλκιαδάκη στο 44΄ για να ξαναμπεί στο ματς, αλλά ο Μολέδο έδιωξε την μπάλα που είχε πορεία προς τα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιάννης Πετράκης προχώρησε σε αλλαγές για να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, αλλά οι ποδοσφαιριστές του τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια και δεν απειλούσαν ουσιαστικά την εστία του Βλαχοδήμου.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον Παναθηναϊκό νικητή με 2-0 και τον ΠΑΣ χωρίς νίκη για πέμπτο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος.

Γιάννης Πετράκης: “Το σκορ θα μπορούσε να είναι διαφορετικό”

Ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης πως οι παίκτες του ξεκίνησαν το παιχνίδι με καλή νοοτροπία, αλλά δέχτηκαν δύο γκολ, κόντρα στη ροή του ματς και αυτό στοίχημα πως δυσκόλεψε πολύ το έργο τους. Πάντως, ο ίδιος τόνισε πως η ομάδα του ήταν ανταγωνιστική σε όλο το παιχνίδι και το σκορ θα μπορούσε να είναι διαφορετικό.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε πως ήταν ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες για την ομάδα του, αφού έπρεπε να αντιμετωπίσει μία μεγάλη ομάδα που βρίσκεται σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση.

Στις δηλώσεις του ο Γιάννης Πετράκης ευχήθηκε στον Παναθηναϊκό να βρει το δρόμο του και τόνισε πως η ομάδα του πήρε πολλά καλά από αυτό το ματς και προχωράει μπροστά.

Αφήστε μια απάντηση