ΠΑΣ Γιάννινα: Έτοιμος για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό

Στο εναρκτήριο παιχνίδι της όγδοης αγωνιστικής της Super League, η ομάδα των Ιωαννίνων καλείται να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό στο στάδιο της Λειβαδιάς.

Ο ΠΑΣ βρίσκεται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με εννιά βαθμούς μαζί με τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη, ο Λεβαδειακός αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, καθώς βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 13 βαθμούς και παραμένει αήττητος. Οπότε, η αποστολή του “Άγιαξ της Ηπείρου” στοίχημα πως μόνο εύκολη δεν θεωρείται. Παρόλα αυτά, στις τάξεις του ΠΑΣ υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για τον σαββατιάτικο αγώνα.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 16:00 και διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κύριος Τσαμούρης του συνδέσμου Πειραιά.

Στη μάχη και ο Ροντρίγκες

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Πετράκης, είδε τον Ροντρίγκες να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και θα είναι στη διάθεσή του για τον επόμενο –αγώνα μετά από απουσία αρκετών ημερών – καθώς ο νεαρός Αργεντίνος επιθετικός ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του. Η διοίκηση των Ιωαννίνων πιστεύει πάρα πολύ στις δυνατότητές του για αυτό τον λόγο τον αγόρασαν το προηγούμενο καλοκαίρι και του έχουν προσφέρει συμβόλαιο για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Ο Πετράκης θεωρεί πως θα αποτελέσει μαζί με τον Κόντε ένα αρκετά δυνατό δίδυμο στην επίθεση. Κατά τα άλλα, στην τελευταία προπόνηση συμμετείχαν κανονικά όλοι οι παίχτες της ομάδας των Ιωαννίνων.

Την τελευταία προπόνηση των Ιωαννίνων την παρακολούθησαν και αρκετοί μικροί φίλοι της ομάδας, αφού αρκετά τοπικά σχολεία πήγαν εκδρομή στο γήπεδο για να δουν τα παιδιά τους ποδοσφαιριστές, καθώς και τον τρόπο διεξαγωγής της προπόνησης.

Ο Πετράκης για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό θα έχει στην διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, αφού πλέον κανείς δεν είναι τιμωρημένος ή τραυματίας. Πάντως, ο τεχνικός του “Άγιαξ” δεν αναμένεται να προβεί σε πολλές αλλαγές σε σχέση με άλλα παιχνίδια.

Ο ίδιος σκέφτεται να παρατάξει μία ενδεκάδα που θα αποτελείται από τους παίχτες που αγωνίστηκαν στο στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πλατανιά, Απλώς αυτή τη φορά σκέφτεται να βάλει τον Γιώργο Μανθάτη από την αρχή του παιχνιδιού.

Αφήστε μια απάντηση