ΠΑΣ Γιάννινα: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό για την ενδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 19 Νοεμβρίου. Στοίχημα των ανθρώπων των Ιωαννίνων είναι η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα με 4-3 από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Σε ανακοίνωση που έκανε η ΠΑΕ τόνισε πως από την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό με τις τιμές των εισιτηρίων να ξεκινούν από δέκα ευρώ. Οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και από τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ “οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ” που θα λειτουργήσουν την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 11:00 εώς την έναρξη του αγώνα. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: Για τις παιδικές θύρες 6-9, 5 ευρώ, για τις θύρες 3-4-6, 20 ευρώ, για τις 9-10, 10 ευρώ και την VIP θύρα 25 ευρώ. Ακόμη οι οπαδοί μπορούν να προμηθευτούν ηλεκτρονικά τα εισιτήρια από το viva.gr.

Ξεκίνησε η προετοιμασία

Την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ επέστρεψαν στις προπονήσεις. Ο τεχνικός των Ιωαννίνων, Γιάννης Πετράκης, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα για την αναμέτρηση που έρχεται και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Η προπόνηση της Δευτέρας ήταν αρκετά χαλαρή και περιελάβανε αντοχή, ασκήσεις με την μπάλα και το καθιερωμένο διπλό. Ο τεχνικός του ΠΑΣ δεν ήθελε να κουράσει ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές του μετά το διήμερο ρεπό που είχαν και επέλεξε αυτό τον τρόπο προπόνησης.

Από την προπόνηση έλειπαν οι διεθνείς της ομάδας. Συγκεκριμένα ο αμυντικός του ΠΑΣ, Θεμιστοκλής Τζημόπουλος, ο οποίος  είχε ενσωματωθεί με την εθνική Νέας Ζηλανδίας, όπως επίσης ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος και ο Γιώργος Μανθάτης που είχαν κληθεί στην Εθνική Ελπίδων. Αμφότεροι θα επιστρέψουν την Τρίτη 14 Νοεμβρίου.

Για τα άτομα με αναπηρία η ενδέκατη αγωνιστική

Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος θα είναι αφιερωμένη στα άτομα με αναπηρία όπως ανακοίνωσε η Super League προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί και να ενημερωθεί η κοινή γνώμη. Αυτό έγινε προκειμένου οι φίλαθλοι και όσοι γενικά ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να βοηθήσουν τα άτομα με αναπηρία να μπορούν και αυτά να παρακολουθούν πιο εύκολα ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Αφήστε μια απάντηση