ΠΑΣ Γιάννινα: Δύσκολα παίζει ο Χαλκιαδάκης με Παναιτωλικό

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα. Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας ο επιθετικός του ΠΑΣ, Μπρούνο Χαλκιαδάκης υπέστη τράβηγμα στο υποκνιμίδιο και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στοιχηματίζουμε πως είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Ο Χαλκιαδάκης αποτελεί παίκτη βαρόμετρο στην φετινή πορεία του ΠΑΣ καθώς μετράει δέκα συμμετοχές και έχει πετύχει δύο τέρματα ενώ έχει μοιράσει και δύο ασίστ. Από την τελευταία προπόνηση απών ήταν και ο Τζημόπουλος καθώς ο προπονητής των Ιωαννίνων, Γιάννης Πετράκης, ήθελε να ξεκουράσει τον παίκτη του από το πολύωρο ταξίδι που είχε. Πάντως ο έμπειρος αμυντικός θα βρεθεί στην διάθεση του προπονητή του για την ερχόμενη αναμέτρηση. Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα και θα έχει μαζί του όλους τους ποδοσφαιριστές.

Να επιστρέψει στις επιτυχίες

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω εθνικών αναμετρήσεων, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 17:15. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε να είναι ο κύριος Αριστείδης Βάτσιος του συνδέσμου Δυτικής Αττικής. Ο Παναιτωλικός δεν τα πάει καλά στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να βρίσκεται στις 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα με εννιά βαθμούς. Σε πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις η ομάδα του Αγρινίου έχει τρεις ήττες από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Κέρκυρα, μία ισοπαλία με τον Πανιώνιο και μία νίκη επί του Πλατανιά. Από την άλλη ο ΠΑΣ σε τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια μετράει δύο νίκες επί του Πλατανιά και της Κέρκυρας και έχει έρθει δύο φορές ισόπαλος με την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο.

Οι δύο ομάδες έχουν τεθεί τέσσερις φορές αντιμέτωπες στο παρελθόν σε παιχνίδια για την πρώτη εθνική κατηγορία. Ο ΠΑΣ έχει την προϊστορία με το μέρος του καθώς μετράει τρεις νίκες επί του Παναιτωλικού και ένα παιχνίδι ήρθε ισόπαλο.

 Θέλει Μαυροπάνο ο Ολυμπιακός

Ο αμυντικός του ΠΑΣ, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων. Ήδη ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει ενδιαφέρων για την απόκτηση του παίκτη με τις δύο ΠΑΕ να έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα ο Ολυμπιακός βρίσκεται αρκετά κοντά στο να κάνει δικό του τον αμυντικό.

Αφήστε μια απάντηση