Ήταν Πασ-άς και με την Κέρκυρα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε της Κέρκυρας με 2-1 στην σαββατιάτικη αναμέτρηση για τη Super League. Μάλιστα, ο ΠΑΣ έκανε άλλη μία ανατροπή, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να φέρει τούμπα τον αγώνα.

Με τη νίκη τους αυτή τα Γιάννενα έφτασαν τους 13 βαθμούς και βρίσκονται στην έβδομη θέση μαζί με τον Παναθηναϊκό. Σκόρερ για τον ΠΑΣ ήταν οι Κόντε και Γιάκος.

Τι έγινε στο ματς

Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες στοιχηματίζουμε πως μπήκαν με σκοπό να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνά τους και δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Συνολικά τα πρώτο μισό ήταν ένα παιχνίδι κέντρου. Στο πρώτο 45ο ο ΠΑΣ δημιούργησε μόνο μία ευκαιρία, όταν ο Κόντε βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας, Γιαννακόπουλο, με τον τελευταίο να νικάει τον επιθετικό τον Ιωαννίνων. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το πρώτο. Οι ομάδες κυνήγησαν το γκολ που θα τους έφερνε μπροστά στο σκορ. Στο 61ο λεπτό ο Γιάκος δεν γύρισε σωστά την μπάλα στον Βελλίδη, ο Γκόμες την πρόλαβε και έκανε το πλασέ όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του ΠΑΣ. Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε στο 71ο λεπτό, όταν ο Αρτυματάς έβγαλε την κάθετη μπαλιά στον Παμλίδη και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1 για την ομάδα της Κέρκυρας. Ο ΠΑΣ, από τη στιγμή που βρέθηκε πίσω στο σκορ, ανέβασε την πίεσή του και προσπαθούσε να ισοφαρίσει. Αυτό έγινε στο 75ο λεπτό, όταν ο Ναδάλες έδωσε την μπάλα στον Κόντε ο οποίος με σουτ έκανε το 1-1 για τον ΠΑΣ. Στο 81ο λεπτό ο Σολτάνι σπατάλησε μία μεγάλη ευκαιρία για να βάλει μπροστά την ομάδα του. Ένα λεπτό αργότερα, όμως, ο Γιάκος έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας της Κέρκυρας και να σημειώνει το τελικό 2-1.

Γιάννης Πετράκης: “Απαγορεύεται να ξαναγίνουν τέτοια λάθη”

Στο τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, ήταν ευχαριστημένος που η ομάδα του κατάφερε να αντιδράσει μετά το γκολ που δέχτηκε και τελικά να κερδίσει τον αγώνα. Τόνισε πως οι παίκτες του έδειξαν χαρακτήρα ωστόσο δεν πρέπει να επαναλάβουν ξανά τα λάθη που έκαναν. Τέλος, ο ίδιος τόνισε πως η ομάδα του πέτυχε μία σπουδαία νίκη αλλά τώρα κοιτάει τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης

Αφήστε μια απάντηση