Εύκολο απόγευμα για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετώπισε τον Παναιγιάλειο εντός έδρας για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα των Ιωαννίνων επιβλήθηκε με 3-0 της ομάδας του Αιγίου, και συνέχισε την ανοδική της πορεία,. Μάλιστα, το τελικό αποτέλεσμα στοίχημα πως θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο από άποψη σκορ, αφού οι Γιαννιώτες έχασαν πολλές ευκαιρίες.

Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΣ έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης και είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση.

Η εικόνα και η εξέλιξη του αγώνα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήθελε να “καθαρίσει” από νωρίς την αναμέτρηση και μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις στο 12ο λεπτό ο Μπερτρά έπιασε την κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Καρανίκα, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Ο Αποστολόπουλος έχασε δύο ευκαιρίες στο 20΄ και στο 26΄, με τον τερματοφύλακα του Παναιγιάλειου να στερεί το γκολ από τον παίκτη του ΠΑΣ.

Στο 33ο λεπτό ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ, με τον Νικολιά να σπρώχνει την μπάλα σε κενή εστία έπειτα από την ασταθή επέμβαση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων σε σουτ του Σολτάνι. Τα Γιάννινα συνέχισαν την πίεσή τους, με τον Βιδάλ στο 38ο λεπτό να κάνει το σουτ όμως να μην απειλεί ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΣ κέρδισε φάουλ, το οποίο εκτέλεσε ο Κοζορώνης και ο Πολίτης έκανε μία δύσκολη επέμβαση. Στο 50ο λεπτό ο Σκόνδρας με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, σημείωσε το 2-0. Ο Κόντε πέρασε σον αγωνιστικό χώρο στο 62ο λεπτό και μέχρι το 65΄ έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες. Ένα λεπτό μετά, όμως, οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα μετά από προσπάθεια του Σολτάνι και έτσι διαμορφώθηκε το 3-0. Ο ΠΑΣ στη συνέχεια έριξε το ρυθμό και το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Το μυαλό στην Κέρκυρα

Μετά τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει το μυαλό του στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα στους “Ζωσιμάδες”. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 28 Οκτωβρίου στις 17:15. Οι άνθρωποι των Ιωαννίνων θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και στόχος όλων είναι η νίκη απέναντι στην Κέρκυρα που θα τους ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Αφήστε μια απάντηση