ΠΑΣ Γιάννινα: Γνώρισε την ήττα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετώπισε τον Λεβαδειακό, εκτός έδρας, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος. Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι και σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε την ήττα με 1-0. Παρ’ όλα αυτά ο ΠΑΣ “σπατάλησε” αρκετές ευκαιρίες, διπλάσιες από τον Λεβαδειακό, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Η εικόνα της αναμέτρησης

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Λεβαδειακό να προσπαθεί να γίνει απειλητικός και τον ΠΑΣ να κοιτάει κυρίως τα “μετόπισθεν”. Στο 12ο λεπτό ο Γιακουμάκης βρέθηκε στην πλάτη των αμυντικών του ΠΑΣ, έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε από τον Γιαννίκογλου, όμως την “σταμάτησε” το νερό πριν καταλήξει στα δίχτυα. Στο 17ο λεπτό ο Μπουκουβάλας έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Μανθάτης “έστρωσε” στον Λίλα, αλλά το σουτ του τελευταίου, σταμάτησε με υπερένταση ο Σωτηρίου. Στο 20ο λεπτό ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού, Σωτηρίου, είπε “όχι” σε σουτ του Γιάκου. Ένα λεπτό αργότερα ο Λίλα δοκίμασε το πόδι του, αλλά ο Σωτηρίου, και πάλι, απόκρουσε την μπάλα με δεύτερη προσπάθεια. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με 0-0.

Στην επανάληψη ο αγωνιστικός χώρος έγινε ακόμα πιο βαρύς, λόγω βροχής, και αυτό στοίχημα πως εμπόδισε τους παίκτες των δύο ομάδων να δημιουργήσουν ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία. Η πρώτη ευκαιρία του δευτέρου μέρους σημειώθηκε, από τον ΠΑΣ, στο 61ο λεπτό. Ο Μανθάτης έδωσε, από δεξιά, στον Καρανίκα, οποίος έκανε την σέντρα στον ολομόναχο Μπετρά, οποίος όμως δεν κατάφερε να κάνει κοντρόλ, η μπάλα έφτασε στον Γιάκο, αυτός έκανε “ψηλοκρεμαστό” σουτ όμως ο Σωτηρίου μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια. Στο 67ο λεπτό μετά από σέντρα του Νίκα, η μπάλα έφτασε στον Γιακουμάκη, όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ. Στο 88ο λεπτό ο Λεβαδειακός κέρδισε φάουλ, αρκετά μέτρα μακριά από την εστία του ΠΑΣ. Ο Μητρόπουλος το εκτέλεσε απευθείας, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Φαβάρο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ και έκανε το 1-0.

Γιάννης Πετράκης: “Χάσαμε με μία ευκαιρία”

Σε δηλώσεις που έκανε μετά την λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, τόνισε πως ο ΠΑΣ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δέχθηκε γκολ στην μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε ο αντίπαλός του. Ακόμη, έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, και πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί στην ρεβάνς να πάρει την πρόκριση.

Αφήστε μια απάντηση