ΠΑΣ Γιάννινα: Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κόντε νίκησε τον Παναθηναϊκό

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πέδρο Κόντε επικράτησε εντός έδρας του Παναθηναϊκού με 2-1. Ο Ισπανός επιθετικός σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του και οδήγησε τον ΠΑΣ στην νίκη. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας των Ιωαννίνων επί του Παναθηναϊκού, για το πρωτάθλημα, μετά από 32 χρόνια. Με το αποτέλεσμα αυτό, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς, μετά την ολοκλήρωση της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

“Χτύπησε” δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο ο Κόντε

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα να βρίσκεται σε θέση άμυνας και τον Παναθηναϊκό να έχει την κατοχή της μπάλας. Η πρώτη ευκαιρία του ματς σημειώθηκε στο 6ο λεπτό, όταν ο Δώνης έκανε το σουτ με τον Βελλίδη αρχικά να απομακρύνει και στη συνέχεια ο Μυστακίδης σε κενή εστία να στέλνει την μπάλα άουτ. Στο 10ο λεπτό, μετά από σέντρα του Καρανίκα, ο Μπετρά κατέβασε την μπάλα αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε αρκετά μακριά από την εστία του Βλαχοδήμου. Στο 25ο λεπτό, ο Μυστακίδης έκανε το σουτ, με τον Βελλίδη να του αρνείται το γκολ και να απομακρύνει την μπάλα. Στο 30ο λεπτό, μετά από αντεπίθεση του ΠΑΣ, ο Μπετρά τροφοδότησε τον Κόντε, ο οποίος αρχικά πέρασε τον Οικονόμου και στη συνέχεια με ωραίο πλασέ σημείωσε το 1-0. Στο 39ο λεπτό, ο Βλαχοδήμος απομάκρυνε με δυσκολία το σουτ που επιχείρησε ο Μανθάτης. Στο 45ο λεπτό, ο Μπετρά με κεφαλιά τροφοδότησε τον Κόντε, ο οποίος με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας του Βλαχοδήμου, σημειώνοντας το 2-0, το οποίο ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ευκαιρία του ΠΑΣΓ Γιάννινα. Συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό, μετά από συνεργασία των Κόντε και Μπετρά, ο τελευταίος έκανε το σουτ αλλά ο Βλαχοδήμος με υπερένταση απομάκρυνε. Στο 69ο λεπτό, ο Χατζηγιοβάνης μπήκε από αριστερά στην περιοχή του ΠΑΣ, γύρισε την μπάλα και ο Γαρουφαλιάς άθελά του με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη, με τον Παναθηναϊκό να μειώνει σε 2-1. Στο 92ο λεπτό, ο Βελλίδης μπλόκαρε το σουτ που επιχείρησε ο Κάτσε.

Γιάννης Πετράκης: “Σπάσαμε δύο αρνητικά σερί”

Σε δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του κατάφερε να σπάσει δύο αρνητικά σερί. Το πρώτο είχε να κάνει με το ότι ο ΠΑΣ είχε να κερδίσει αρκετό καιρό σε εντός έδρας ματς και το δεύτερο ότι η ομάδα του επικράτησε του Παναθηναϊκού μετά από 30 χρόνια. Ακόμη, τόνισε ότι οι παίκτες χειρίστηκαν άψογα το ματς με αποτέλεσμα να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Τέλος, έδωσε συγχαρητήρια στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος έδωσε βροντερό “παρών”.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό

Αφήστε μια απάντηση