Απέκτησε Χέλγκβιστ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε την απόκτηση του Φίλιπ Νίκολα Χέλγκβιστ. Πρόκειται για έναν 26χρονο παίκτη που κατάγεται από την Σουηδία.

Ο Χέλγκβιστ αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην σουηδική Κάλμαρ από την οποία έμεινε ελεύθερος. Την Δευτέρα, ο Σουηδός παίκτης ήρθε στην χώρα μας και το απόγευμα της ίδιας μέρας ανακοινώθηκε από τον ΠΑΣ, στον οποίο θα φοράει την φανέλα με το νούμερο “14”.

Στις πρώτες του δηλώσεις, το νέο απόκτημα του ΠΑΣ τόνισε πως είναι χαρούμενος που θα αγωνιστεί σε ένα άλλο πρωτάθλημα. Επίσης, ανυπομονεί να συνεργαστεί και να γνωριστεί με όλους τους ανθρώπους της ομάδας και να του δοθεί η ευκαιρία να δείξει τον καλύτερό του εαυτό.

Ακόμη, ο ΠΑΣ Γιάννινα εξετάζει και την περίπτωση του Μίρα. Πρόκειται για έναν 18χρονο μεσοεπιθετικό που κατάγεται από την Αίγυπτο. Ο Μίρα τον τελευταίο μήνα δοκιμάστηκε από την ομάδα των Ιωαννίνων και στη συνέχεια επέστρεψε στην χώρα του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής στοίχημα πως άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους του ΠΑΣ και αναμένεται ξανά στην χώρα μας την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα. Ο Μίρα την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων της Άραμπ Κοντράκτορς, ομάδα της χώρα του, με την οποία μέτρησε 21 γκολ, ενώ μοίρασε και 13 ασίστ. Ακόμη, είναι διεθνής με την U-19 της χώρας του.

Και MVP και Best Goal ο Κόντε

Την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Πέδρο Κόντε πραγματοποίησε μία από τις καλύτερές του εμφανίσεις, καθώς πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας συμβάλλοντας τα μέγιστα στην νίκη της με 2-1. Για τον λόγο αυτό, ο Ισπανός επιθετικός ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος της 21ης αγωνιστικής.

Ο Κόντε συγκέντρωσε το 36,43% των ψήφων αφήνοντας δεύτερο τον Ρόσα του Παναιτωλικού και τρίτο τον Ουάρντα του Ατρομήτου.

Επίσης το δεύτερο τέρμα που σημείωσε ο Κόντε ψηφίστηκε ως το καλύτερο της αγωνιστικής. Συγκεκριμένα, συγκέντρωσε το 27,73% των ψήφων.

Χωρίς προβλήματα με Πλατανιά

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πλατανιά για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SuperLeague. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης την 15:00 ώρα Ελλάδας. Διαιτητής του ματς ορίστηκε να είναι ο κύριος Μάνταλος από τον σύνδεσμο Καβάλας.

Για την κυριακάτικη αναμέτρηση, ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Μάλιστα, την πρώτη του αποστολή αναμένεται να πάρει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδα, Χέλγκβιστ.

Αφήστε μια απάντηση