ΠΑΣ Γιάννινα: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Σολτάνι με Κέρκυρα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, φιλοξενείται στο νησί των Φαιάκων από την Κέρκυρα. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 3 Μαρτίου και θα ξεκινήσει στις 17:15 ώρα Ελλάδας.

Διαιτητής του παιχνιδιού ορίστηκε, από την ΕΠΟ, να είναι ο κύριος Παπαπέτρου, από τον σύνδεσμο Αθηνών. Ο κύριος Παπαπέτρου θα έχει βοηθούς τον Καραγκιζόπουλο, από τον σύνδεσμο Ημαθίας, και τον Βασιλόπουλο από τον σύνδεσμο Έβρου.

Μετά την ολοκλήρωση της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SuperLeague, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 29 βαθμούς. Την αγωνιστική που μας πέρασε, η ομάδα των Ιωαννίνων ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με τον Λεβαδειακό με σκορ 0-0.

Από την άλλη, η Κέρκυρα βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς. Την προηγούμενη αγωνιστική η Κέρκυρα γνώρισε την ήττα, εκτός έδρας, από τον Παναιτωλικό με σκορ 1-0.

Για τη αναμέτρηση του Σαββάτου, εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Καρίμ Σολτάνι. Ο 33χρονος επιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πόδι του, με αποτέλεσμα να απουσιάζει από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας. Όπως όλα δείχνουν, ο Σολτάνι αναμένεται να απουσιάσει και από το ματς με την Κέρκυρα.

Στην προπόνηση της Πέμπτης, οι δύο νεοαποκτηθείς παίκτες των Ιωαννίνων, Χέλγκβιστ και Τσικάρσκι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Η συμμετοχή τους στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα στοιχηματίζουμε πως θα κριθεί την τελευταία στιγμή, με τον Χέλγκβιστ να έχει περισσότερες πιθανότητες να μπει στην αποστολή της ομάδας. Η κατάσταση των δύο παικτών θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση της Παρασκευής.

Ακόμη, ούτε ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος είναι ιατρικά έτοιμος. Ο Τζημόπουλος απουσίαζε από την τελευταία αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Λεβαδειακό, λόγω ενοχλήσεων στο πόδι του, και κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να δώσει το “παρών” στην αναμέτρηση που ακολουθεί. Σε περίπτωση που θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας, τότε ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, αναμένεται να παρατάξει τον “Άγιαξ της Ηπείρου” με σύστημα 3-5-2.

Αφήστε μια απάντηση