Απουσίαζαν από την προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα οι Μιχαήλ και Περιστερίδης

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αυτό το σαββατοκύριακο δεν είχε κάποια επίσημη αγωνιστική υποχρέωση, λόγω της ανακοίνωσης του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, για επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος της Super League. Για τον λόγο αυτό, ο τεχνικός του “Άγιαξ της Ηπείρου”, Γιάννης Πετράκης, έδωσε στους ποδοσφαιριστές του ρεπό τόσο το Σάββατο 17 Μαρτίου, όσο και την Κυριακή 18 Μαρτίου, προκειμένου οι παίκτες του να ξεκουραστούν τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά.

Την Δευτέρα 19 Μαρτίου, το ρεπό των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ τελείωσε, με αποτέλεσμα αυτοί να επιστρέψουν στις προπονήσεις της ομάδας. Στην προπόνηση που έγινε την Δευτέρα, αφού πρώτα οι παίκτες της ομάδας των Ιωαννίνων έκαναν το καθιερωμένο τους ζέσταμα, στη συνέχεια ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Έπειτα, ο κύριος Πετράκης τους έβαλε να συμμετέχουν σε κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο και η προπόνηση ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο διπλό.

Από την προπόνηση της Δευτέρας, απουσίαζαν οι Αλέξης Μιχαήλ και Κώστας Περιστερίδης. Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν πάρει άδεια, τόσο από τον τεχνικό της ομάδας, όσο και από την διοίκηση, προκειμένου να βρεθούν στην σύσκεψη που διοργάνωσε ο  Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών. Ο Μιχαήλ και ο Περιστερίδης αναμένεται να επιστρέψουν στα Γιάννενα την Τρίτη και από την Τετάρτη να ακολουθήσουν κανονικά της προπονήσεις της ομάδας. Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Μαρτίου στο ΠΕΑΚΙ.

Άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις η Κ19

Η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα συμμετείχε στο τουρνουά Viareggio Cup, που διεξάγεται στην Τοσκάνη, στην γειτονική Ιταλία. Εκεί αντιμετώπισε τις ιταλικές Φιορεντίνα και Ποντεντέρα.

Στο τουρνουά η Κ19 του “Άγιαξ της Ηπείρου” στοίχημα πως άφησε θετικότατες εντυπώσεις, καθώς τόσο με την Φιορεντίνα, όσο και με την Ποντεντέρα, ήρθε ισόπαλη με 1-1. Το τέρμα στον αγώνα με την Ποντεντέρα σημείωσε ο νεαρός επιθετικός Μελιγγιώτης. Μάλιστα, στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ο τεχνικός της ομάδας, Αγγέλης Χρήστος, χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Αφήστε μια απάντηση