Δύσκολα θα παραμείνει και μετά το καλοκαίρι στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Τζημόπουλος

Ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος τα τελευταία χρόνια στοίχημα πως αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος του ΠΑΣ Γιάννινα και είναι από τους βασικούς λόγους που η ομάδα πρωταγωνιστεί αυτά τα χρόνια στο πρωτάθλημα της Super League.

Ωστόσο, το συμβόλαιο του Τζημόπουλου με την ομάδα των Ιωαννίνων ολοκληρώνεται το καλοκαίρι που μας έρχεται. Ο 32χρονος αμυντικός μεταγράφηκε στον “Άγιαξ της Ηπείρου” το 2010, από τον Εθνικό Αστέρα, και έχει αγωνιστεί σε 187 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις που έχει συμμετάσχει ο ΠΑΣ. Επίσης έχει πετύχει 15 τέρματα και έχει μοιράσει και πέντε ασίστ. Ακόμη, αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Νέας Ζηλανδίας, με την οποία έχει αγωνιστεί σε 13 αναμετρήσεις και έχει πετύχει και ένα γκολ.

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να κρατήσει τον Τζημόπουλο στο ρόστερ της και μετά το καλοκαίρι, καθώς τον θεωρεί υπερπολύτιμο παίκτη για την ομάδα, και αναμένεται να του προσφέρει νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας.Ωστόσο, ο έμπειρος αμυντικός δεν φαίνεται ιδιαίτερα “ζεστός” να συνεχίσει τη ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα των Ιωαννίνων. Μάλιστα, η εταιρία μάνατζερ από την οποία εκπροσωπείται ο Τζημόπουλος ανέβασε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, βίντεο διάρκειας 20 λεπτών με τις καλύτερες στιγμές του παίκτη. Αυτή η κίνηση αποτελεί ένα σημάδι ότι ο 30χρονος αμυντικός δύσκολα θα ανανεώσει το συμβόλαιό του. Εξελίξεις στην υπόθεση του Τζημόπουλου αναμένεται να υπάρξουν το ερχόμενο διάστημα.

Επίσης, από τις τελευταίες προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα απουσιάζει το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Μανθάτης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει ενσωματωθεί στην Εθνική Ελπίδων για τις αναμετρήσεις με Σαν Μαρίνο και Τσεχία. Μάλιστα, στο ματς της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη του Σαν Μαρίνο, στην οποία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κέρδισε με 4-0, ο Μανθάτης αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά του παιχνιδιού. Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση αγωνίστηκε και ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, ο οποίος είχε δοκάρι. Ο Μανθάτης αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις του ΠΑΣ την ερχόμενη Τετάρτη.

Τέλος, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την φιλική αναμέτρηση που ακολουθεί με αντίπαλο την Κέρκυρα. Το φιλικό των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή 23 Μαρτίου και θα ξεκινήσει στις 16:30, στο γήπεδο των “Ζωσιμάδων”.

Αφήστε μια απάντηση