ΠΑΣ Γιάννινα: Χ – άρηκαν ποδόσφαιρο στα Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, λόγω της μη διεξαγωγής κάποιας αναμέτρησης για το πρωτάθλημα της Super League αυτό το σαββατοκύριακο, λόγω των Διεθνών φιλικών, πραγματοποίησε φιλικό ματς με την Κέρκυρα. Στην φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη την Παρασκευή 23 Μαρτίου, στο γήπεδο των “Ζωσιμάδων”, η ομάδα των Ιωαννίνων, ήρθε ισόπαλη με αυτήν της Κέρκυρας με σκορ 2-2. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον “Άγιαξ της Ηπείρου” ήταν ο Καρανίκας, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, χρησιμοποίησε νέα πρόσωπα στην αρχική του ενδεκάδα, καθώς στο βασικό σχήμα ξεκίνησαν τόσο ο Τσικάρσκι, όσο και ο Χέλκβιστ. Ο Έλληνας προπονητής παρέταξε την ομάδα του με τους Βελλίδη, Καρανίκα, Σκόνδρα, Γαρουφαλιά, Βιδάλ, Μιχαήλ, Μπουκουβάλα, Χέλκβιστ, Χαλκιαδάκη, Γιάκο και Τσικάρσκι. Στο δεύτερο ημίχρονο, στον αγωνιστικό χώρο πέρασαν και οι Ζαχαρός, Περιστερίδης, Γιαννίκογλου, Παπαδόπουλος, Ζώγκος, Αποστολόπουλος, Πήλιος και Βασιλάκης.

Όσον αφορά την φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων, ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε το 1-0, μετά από σουτ του Καρανίκα στο 30ο λεπτό. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο, εξαιτίας των αρκετών αλλαγών, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε την συγκέντρωσή του, με αποτέλεσμα σε διάστημα πέντε λεπτών να δεχθεί δύο τέρματα. Αρχικά ο Μυτίδης με σουτ σημείωσε το 1-1, και λίγα λεπτά αργότερα, ο Γκράσι με τον ίδιο τρόπο πέτυχε το 1-2, βάζοντας μπροστά στο σκορ την Κέρκυρα. Στο 50ο λεπτό, ο κορυφαίος της ομάδας των Ιωαννίνων, Καρανίκας, με σουτ σημείωσε το 2-2. Στη συνέχεια ο ΠΑΣ στοίχημα πως μπορούσε να φύγει νικητής από την φιλική αναμέτρηση, ωστόσο η κεφαλιά του Σκόνδρα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της Κέρκυρας.

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της ανανέωσης του Θεμιστοκλή Τζημόπουλου στον ΠΑΣ Γιάννινα, δεν δείχνουν να είναι ενθαρρυντικές για την ομάδα των Ιωαννίνων. Μετά από συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές, ο Τζημόπουλος ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΠΑΣ ότι δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους. Ο Τζημόπουλος, μετά από παρουσία εφτά ετών στην ομάδα των Ιωαννίνων αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Τέλος, στο στόχαστρο του Πανιωνίου έχει μπει ο Νίκος Καρανίκας. Το συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικού με την ομάδα των Ιωαννίνων ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και μέχρι στιγμής οι δύο πλευρές δεν έχουν συζητήσει για τυχόν ανανέωση. Ο Πανιώνιος περιμένει τις εξελίξεις στην υπόθεση του Καρανίκα, προκειμένου να δει αν θα τον αποκτήσει ως ελεύθερο ή θα δώσει κάποιο αντίτιμο στον ΠΑΣ για την απόκτησή του.

Αφήστε μια απάντηση