ΠΑΣ Γιάννινα: Φάμπρι Κάστρο ο έκτος

Το θέμα της μεταγραφής του Πέδρο Κόντε μπορεί να είναι το φλέγων ζήτημα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τη διοίκηση να προβεί στην περεταίρω μεταγραφική της ενίσχυση.

Μπορεί ο Ισπανός επιθετικός να μην έχει ανακοινώσει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό ακόμη, όμως ο “Άγιαξ της Ηπείρου” γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Φάμπρι Κάστρο, ο οποίος μετά την απόκτηση του Λουκίνα, του Σιόντη, του Κούζικ, του Λέο και του Παμλίδη αποτελεί την έκτη καλοκαιρινή προσθήκη.

Ο Εντβίν Φάμπρι Κάστρο Μπάρος, όπως είναι ολόκληρο το όνομά του, είναι 26 ετών και κατάγεται από την Κολομβία. Αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής ως κεντρικός μέσος. Το δυνατό του στοιχείο είναι τα μαρκαρίσματα αλλά συμβάλει και στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2012 στην Ατλέτικο Κίλμες. Η ομάδα της Αργεντινής αγωνιζόταν τότε στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίες. Παρέμεινε σε αυτήν μία χρονιά και στη συνέχεια έπαιξε στη δεύτερη κατηγορία της πατρίδας του για λογαριασμό της Ντεπορτίβο Πάστο, στην οποία έμεινε μία σεζόν. Την περίοδο 2014 – 15 βρέθηκε στην βραζιλιάνικη Γουαράνι. Από το 2015 μέχρι πριν λίγες ημέρες είχε συμβόλαιο με την ισπανική Ράγιο Μαγιανταχόντα. Τον Δεκέμβριο της περασμένης σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στη Σερβέτ, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Ελβετίας.

Την Τετάρτη 27 Ιουνίου, ο 26χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και θα αγωνίζεται με τον αριθμό “21” στη φανέλα του. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Ιωαννίνων τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος από το γεγονός που η μεταγραφή του στον σύλλογο ολοκληρώθηκε. Ευχαρίστησε τον τεχνικό Γιάννη Πετράκη, τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού τμήματος κύριο Νιαρχάκο του για την ευκαιρία που του έδωσαν να αγωνιστεί για λογαριασμό του ΠΑΣ. Έδειξε ανυπόμονος να δει από κοντά την πόλη και ελπίζει να φανεί αντάξιος των προσδοκιών τόσο των φιλάθλων όσο και της ομάδας.

Δείτε την ανακοίνωση του ΠΑΣ για την απόκτηση του Φάμπρι Κάστρο

Στην ΑΕΚ ο Γιαννίκογλου

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην πλέον τερματοφύλακας του ΠΑΣ, Σεραφείμ Γιαννίκογλου. Το συμβόλαιο του νεαρού γκολκίπερ με τον “Άγιαξ της Ηπείρου” ολοκληρώθηκε και παρά το γεγονός ότι του έγινε πρόταση ανανέωσης, ο ίδιος αποφάσισε να μείνει ελεύθερος.

Την περασμένη σεζόν ο 25χρονος υπερασπίστηκε την εστία των Ιωαννίνων τέσσερις φορές.

Αφήστε μια απάντηση