ΠΑΣ Γιάννινα: Κοντά στην Αλ Νασρ ο Κόντε

Παρελθόν από το ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να αποτελέσει ο Πέδρο Κόντε. Ο Ισπανός επιθετικός βρίσκεται με το 1,5 πόδι από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Αλ Νασρ, ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Άνθρωποι της Αλ Νασρ ήρθαν στην Ελλάδα και είχαν συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας των Ιωαννίνων. Οι επαφές μεταξύ των δύο συλλόγων είναι αρκετά προχωρημένες και τις επόμενες ημέρες αναμένεται οι δύο πλευρές να έρθουν σε οριστική συμφωνία.

Στο συμβόλαιο του Κόντε υπάρχει ρήτρα αγοράς ύψους 900.000 ευρώ. Ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας δείχνει διατεθειμένος όχι μόνο να καλύψει το συγκεκριμένο ποσό αλλά η πρότασή του να ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ. Επίσης, προτίθεται να προσφέρει στον παίκτη συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τις απολαβές του να αγγίζουν το 1,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Οι άνθρωποι της βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τον εκπρόσωπό του ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του 30χρονου επιθετικού.

Μάλιστα ορισμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από τη χώρα της Μέσης Ανατολής, κάνουν λόγο ότι το deal έκλεισε και το μόνο που απομένει είναι ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή να ολοκληρώσει κάποια διαδικαστικά ζητήματα. Βάση αυτών, ο Κόντε θεωρείται ήδη κάτοικος Ριάντ και παίκτης της Αλ Νασρ.

Έτσι, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” στοιχηματίζουμε πως θα κινηθεί για την απόκτηση του αντικαταστάτη του, ο οποίος την περασμένη χρονιά αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος της ομάδας. Πήρε μέρος σε 26 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα της Super League, όπου σημείωσε 14 τέρματα, και μέτρησε πέντε συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας βρίσκοντας τα δίχτυα έξι φορές.

Έκλεισε τρία φιλικά

Με ανακοίνωση του ο ΠΑΣ Γιάννινα γνωστοποίησε ακόμη τρεις φιλικές αναμετρήσεις στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας.

Η πρώτη θα διεξαχθεί την Τετάρτη 8 Αυγούστου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Η δεύτερη το Σάββατο 12 Αυγούστου απέναντι στην Παναχαϊκή και η τρίτη μία μέρα αργότερα εναντίων των Τρικάλων.

Και τα τρία φιλικά ματς θα διεξαχθούν στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων, οι “Ζωσιμάδες”.

Ωστόσο, η ώρα έναρξής τους δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη. Αυτό θα γίνει το ερχόμενο διάστημα.

Αφήστε μια απάντηση