Κινείται για Φιλιπίνι ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κινείται για την απόκτηση ενός αριστερού αμυντικού. Ένας από τους παίκτες που αρέσει και εξετάζεται είναι ο Λορέντζο Φιλιπίνι.

Ο Φιλιπίνι είναι 22 ετών, έχει ύψος 1,81 και κατάγεται από την Ιταλία. Εκτός από αριστερός αμυντικός μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός μέσος. Ανήκει στη Λάτσιο με την οποία έχει συμβόλαιο για ακόμη τρία χρόνια. Ωστόσο, δεν μπορεί να βρει θέση στο ρόστερ της ιταλικής ομάδας με συνέπεια να παραχωρείται δανεικός. Την περασμένη σεζόν έπαιξε στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής της γειτονικής χώρας με τη φανέλα της Πίζα. Εκεί μέτρησε συνολικά 35 συμμετοχές και σημείωσε ένα τέρμα.

Πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” δεν είναι η μόνη ομάδα που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του νεαρού άσου. Με βάση αυτά, η Καζερτάνα, ομάδα της τρίτης κατηγορίας, έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Ιταλό αμυντικό. Ωστόσο, ο δανεισμός του στην ιταλική ομάδα στοίχημα πως παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες, καθώς στη διεκδίκησή του βρίσκεται η ομάδα των Ιωαννίνων.

Από την πλευρά του ο Φιλιπίνι θέλει να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΣ διότι θεωρεί ότι η συμμετοχή του σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα θα του δώσει αρκετές εμπειρίες για τη συνέχεια της καριέρας και θα του εξασφαλίσει μία θέση στη Λάτσιο. Σε περίπτωση που ο δανεισμός του νεαρού δεν προχωρήσει τότε οι Ηπειρώτες θα κινηθούν για την απόκτηση του Γιάννη Ζαραδούκα.

Ο Ζαραδούκας είναι 32 ετών και τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε στον Λεβαδειακό, στην οποία μέτρησε συνολικά 25 εμφανίσεις. Το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και ο ίδιος είναι ελεύθερος.

Έλυσε τη συνεργασία του με τον Ζαχαρό

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Λάμπρο Ζαχαρό. Ο 20χρονος μέσος αν και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας αποφάσισε να μείνει ελεύθερος.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία και παράλληλα τον ευχαρίστησε για όσα προσέφερε στο σύλλογο.

Φιλικό με Βόλο

Η ομάδα των Ιωαννίνων ανακοίνωσε ακόμη μία φιλική αναμέτρηση κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής της προετοιμασίας.

Αυτή τη φορά, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” θα υποδεχθεί στους “Ζωσιμάδες” την πρωταθλήτρια της τρίτης εθνικής κατηγορίας ΝΠΣ Βόλου στις 17 Αυγούστου.

Αφήστε μια απάντηση