Κλείνει ο κύκλος του Μπέριου στον ΠΑΣ Γιάννινα

Με το ένα πόδι από την έξοδό του από τον ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται ο Θοδωρής Μπέριος. Μετά από έξι χρόνια παρουσίας του στην ομάδα όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν.

Παρά το γεγονός ότι ο Έλληνας στόπερ έχει συμβόλαιο συνεργασίας για ακόμη ένα χρόνο δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να κληθεί στα γραφεία της ΠΑΕ για να να το λύσει.

Πριν λίγες ημέρες, ο 29χρονος αμυντικός είχε συνάντηση με τον τεχνικό της συλλόγου, Γιάννη Πετράκη. Στη συνάντηση που έγινε ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται και δεν βρίσκεται στα αγωνιστικά του πλάνα ενόψει της νέας χρονιάς.

Την περασμένη σεζόν έχασε τη θέση αρχικά από τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο και, όταν αυτός πουλήθηκε στην Άρσεναλ, ο Μπέριος έμεινε στον πάγκο αφού προτιμήθηκαν οι Αλέξης Μιχαήλ, Απόστολος Σκόνδρας και Θεμιστοκλής Τζημόπουλος. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να καταγράψει μόλις εννέα συμμετοχές και να σημειώσει ένα τέρμα.

Το καλοκαίρι του 2012 ο “Άγιαξ της Ηπείρου” τον απέκτησε ως ελεύθερο από την τσεχική Ζενίτ Κασλάβ. Τη φανέλα των Ιωαννίνων έχει φορέσει συνολικά 96 φορές κα έχει πετύχει δύο γκολ.

Οι δύο πλευρές θα αναζητήσουν την  καλύτερη δυνατή λύση και με τα τωρινά δεδομένα ένα μεγάλο κεφάλαιο τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον ΠΑΣ στοίχημα πως κλείνει.

Από την Αλ Νασρ στην Αλ Σαμπάμπ ο Κόντε

Όπως όλα έδειχναν ο Πέδρο Κόντε θα συνέχιζε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Αλ Νασρ. Ωστόσο τα δεδομένα φαίνεται ότι άλλαξαν και μία άλλη ομάδα από τη Σαουδική Αραβία τον προσέγγισε. Ο λόγος για την Αλ Σαμπάμπ.

Και οι δύο ομάδες υπερκαλύπτουν τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του δίνοντας μάλιστα μεγαλύτερο ποσό. Πλέον, η απόφαση ανήκει αποκλειστικά στον Ισπανό επιθετικό σχετικά με το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή φαβορί για την απόκτησή του φαντάζει η Αλ Σαμπάμπ. Ο 30χρονος θα μεταβεί άμεσα στη Μέση Ανατολή για άμεση εγκατάσταση.

Από την πλευρά του ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει έτοιμο τον διάδοχό του, ο οποίος θα ανακοινωθεί μόλις ο Κόντε οριστικοποιήσει την αποχώρησή του. Τόσο το όνομα του διαδόχου, όσο και η χώρα προέλευσής του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

 

Αφήστε μια απάντηση