Έκανε το μπαμ με Κρίζμαν ο ΠΑΣ Γιάννινα

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι και επίσημα ο Σάντι Κρίζμαν. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” ενεργοποίησε την μεταγραφική βόμβα και την Πέμπτη 26 Ιουλίου γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας μαζί του.

Ο Κρίζμαν είχε μείνει ελεύθερος από την Λάρισα και το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΠΑΣ προκειμένου να ολοκληρωθεί η απόκτησή του. Ο ίδιος είχε καταθέσει προσφυγή εις βάρος της ΑΕΛ και έμεινε ελεύθερος.

Αποδέχθηκε την πρόταση των Ιωαννίνων και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Αυτό θα είναι διάρκειας τριών ετών. Μάλιστα, επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό “10” στην πλάτη του.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ εμφανίστηκε αρκετά ικανοποιημένος από την υπογραφή του καινούργιου του συμβολαίου και έδειξε ανυπόμονος να αγωνιστεί για την νέα του ομάδα. Ανέφερε πως έχει ακούσει τα καλύτερα για το κλίμα που υπάρχει στον σύλλογο και για την δουλειά που κάνει το τεχνικό επιτελείο. Ευχαρίστησε τον πρόεδρο Γιώργο Χρηστοβασίλη, τον προπονητής Γιάννη Πετράκη και τον Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος κύριο Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό του. Περιμένει πως και πώς να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, οι οποίοι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο Καρπενήσι όπου πραγματοποιείται η καλοκαιρινή προετοιμασία, και ανυπομονεί να πάρει μέρος στις προπονήσεις για να είναι έτοιμος και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό τη νέα χρονιάς.

Ο Κρίζμαν είναι 28 ετών, κατάγεται από την Κροατία και αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης. Μπορεί ωστόσο να παίξει με την ίδια ευκολία και στα δύο άκρα. Την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Λάρισα με την οποία σε 26 αναμετρήσεις, σημείωσε πέντε τέρματα και μοίρασε μία ασίστ.

Δείτε την επίσημη ανκοίνωση του ΠΑΣ για την απόκτηση του Σάντι Κριζμάν

Δεν θα αποκτηθεί τελικά ο Καστίγιο

Χάλασε η μεταγραφή του Ρουμπίγιο Καστίγιο στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 28χρονος φορ είχε συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας και είχε έρθει στη χώρα μας για να υπογράψει το καινούργιο του συμβόλαιο.

Ωστόσο, η απόκτησή του δεν θα προχωρήσει καθώς ο επιθετικός από την Ονδούρα δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Με ανακοίνωσή της Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 γνωστοποίησε ότι ο παίκτης δεν κάλυψε τις προϋποθέσεις του ιατρικού επιτελείου με αποτέλεσμα η συνεργασία μαζί του να μην πραγματοποιηθεί.

Πλέον, ο  “Άγιαξ της Ηπείρου” κοιτάζει άλλες περιπτώσεις ωστόσο θα στοιχηματίζαμε πως δεν είναι σίγουρο εάν θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού μετά την μεταγραφή του Κρίζμαν.

Αφήστε μια απάντηση