Ήττα με κάτω τα χέρια για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενήθηκε στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” δεν μπήκε ποτέ στο ρυθμό του αγώνα με συνέπεια να γνωρίσει την ήττα, σχετικά εύκολα, με σκορ 2-0.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Πετράκης, είδε τους παίκτες του να αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην αμυντική τους γραμμή, να δέχονται διαρκώς επιθέσεις, να μην μπορούν να κρατήσουν τη μπάλα και να μην δημιουργούν ευκαιρίες στην εστία της ΑΕΚ, ο τερματοφύλακας της οποίας ήταν θεατής στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς.

Κορυφαίος του ΠΑΣ ήταν ο Βελλίδης, ο οποίος έκανε ότι περνούσε από το χέρι του προκειμένου η ομάδα του να μην δεχθεί περισσότερα τέρματα.

Η ομάδα των Ιωαννίνων στοιχηματίζουμε πως δεν έγινε ποτέ ανταγωνιστική με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς έγινε στο 6ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Λόπες, ο Πόνσε βρέθηκε αφύλαχτος στη μικρή περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Βελλίδης του είπε “όχι”. Στο 14ο λεπτό, ο Μπακασέτας έκανε το σουτ αλλά αυτό δεν ανυσήχησε τον Έλληνα γκολκίπερ. Στο 21΄, το σουτ του Πόνσε πέρασε δίπλα από την εστία του ΠΑΣ. Στο 28ο λεπτό, ο Βελλίδης απέκρουσε το σουτ του Μπακασέτα από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ένα λεπτό αργότερα, ο τερματοφύλακας του “Άγιαξ της Ηπείρου” μπλόκαρε το σουτ του Λιβάγια. Στο 34ο λεπτό, ο Ξύδας εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Λαμπρόπουλου, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, έκανε το σουτ αλλά αυτό κόντραρε στον Τσόσιτς και απομακρύνθηκε. Στο 37ο λεπτό, ο Λιβάγια πέρασε τον Σκόνδρα, γύρισε στον αφύλακτο Πόνσε, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 1-0. Με αυτό το σκορ οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους ο ΠΑΣ Γιάννινα δέχθηκε και δεύτερο γκολ. Συγκεκριμένα στο 47ο λεπτό, μετά από γύρισμα του Μπακάκη, ο Λιβάγια με σουτ στην κίνηση σημείωσε το 2-0. Στο 53ο λεπτό, ο Βελλίδης μπλόκαρε το αδύναμο σουτ του Πόνσε. Στο 75ο λεπτό, ο Βελλίδης παραχώρησε κόρνερ σε σουτ του Κλωναρίδη. Στο 79ο λεπτό, έπειτα από κόρνερ του Μάνταλου, η μπάλα έφτασε στον Τσόσιτς, αυτός έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 822ο λεπτό το σουτ του Μυστακίδη κόντραρε και κατέληξε σε κόρνερ.

Ο κύριος Πετράκης χρησιμοποίησε τους Βελλίδη, Κάστρο ( 61΄ Τζημόπουλο ), Αποστολόπουλο, Νικολιά, Σκόνδρα, Ξύδα, Τσικάρσκι, Γιάκο ( 46΄ Κρίζμαν ), Λίλα, Κακούμπα ( 65΄ Μυστακίδη ) και Μιχαήλ.

Αφήστε μια απάντηση