ΠΑΣ Γιάννινα: Παραμένει αμφίβολος ο Μυστακίδης

Σε ρυθμό πρωταθλήματος κινούνται ξανά οι ομάδες. Στην επανέναρξη αυτού, μετά τη διακοπή λόγω διεθνών αναμετρήσεων, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Το ματς είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

Άρχον του παιχνιδιού θα είναι ο κύριος Γεώργιος Λάμπρου από το σύνδεσμο Εύβοιας. Ο κύριος Λάμπρου θα έχει βοηθό τον κύριο Γιαννίκο, από τον Πειραιά, και τον κύριο Κωνστάντιο από την Εύβοια. Τέταρτος θα είναι ο Μανούσος από το σύνδεσμο Αργολίδας.

Στις δύο πρώτες αγωνιστικές ο “Άγιαξ της Ηπείρου” στοίχημα πως προβλημάτισε με τις εμφανίσεις του. Στην πρώτη ηττήθηκε εκτός έδρας από την ΑΕΚ με σκορ 2-0 και στη δεύτερη γνώρισε βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” με 5-0.

Μία από τα ίδια και για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” γνώρισε την ήττα στην έδρα της στην πρεμιέρα από τη Λάρισα με 0-2. Επίσης δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από το εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον του Λεβαδειακού, από τον οποίο ηττήθηκε με 1-0.

Η ομάδα των Ιωαννίνων είναι αποφασισμένη να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα της και να παρουσιαστεί βελτιωμένη. Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού και θα έχει όλους τους παίκτες κανονικά στη διάθεσή του. Το μόνο που απασχολεί τον Έλληνα προπονητή είναι η συμμετοχή του Γιάννη Μυστακίδη.

Ο 23χρονος επιθετικός ταλαιπωρείται από μία μικρή ενόχληση στον προσαγωγό. Η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη όμως κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στην αποστολή της ομάδας.

Στο ματς με τον Απόλλωνα την πρώτη του εμφάνιση με τον ΠΑΣ όπως όλα δείχνουν θα κάνει ο Λέο, ο οποίος λογικά θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα. Επίσης, ίσως αγωνιστεί και ο Στέφανος Αθανασιάδης παρά το γεγονός ότι δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος.

Ανανέωσε ο Βιντάλ, ανακοίνωσε τον Νάουμετς

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα θα εξακολουθεί να είναι ο Φελίπε Βιντάλ. Οι δύο πλευρές μετά από συζητήσεις που είχαν συμφώνησαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Έτσι ο Βραζιλιάνος θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Ιωαννίνων μέχρι το 2020.

Με ανακοίνωσή της ο “Άγιαξ της Ηπείρου” γνωστοποίησε την ανανέωση του συμβολαίου του και του ευχήθηκε να είναι υγιής και να έχει κάθε επιτυχία με την ομάδα του.

Επίσης ο ΠΑΣ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του Βλάντισλαβ Νάουμετς. Πρόκειται για έναν 19χρονο παίκτη που κατάγεται από την Ουκρανία και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ο ίδιος προέρχεται από την ομάδα νέων της Ντιναμό Κιέβου και παράλληλα είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της πατρίδας του.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι διάρκειας τριών ετών και θα παίζει με τον αριθμό “99” στην πλάτη του. Μάλιστα εντάχθηκε ήδη με την υπόλοιπη ομάδα και ξεκίνησε προπονήσεις.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ για την απόκτηση του νεαρού Νάουμετς

Αφήστε μια απάντηση