Λύγισε στο Περιστέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενήθηκε στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου και γνώρισε την ήττα με 1-0. Ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνος προς την αντίπαλη εστία καθώς δημιούργησε μόλις μία φάση.  

Πάντως η ομάδα των Ιωαννίνων έχει παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης καθώς διαμαρτύρεται για πέναλτι στο 11ο λεπτό για ανατροπή του Μπρούνο στον Ξυδά.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα η πρώτη καλή στιγμή του ματς σημειώθηκε στο 14ο λεπτό, όταν ο Βελλίδης μπλόκαρε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάντσον. Στο 23ο λεπτό, ο Νικολιάς έπειτα από εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια, τροφοδότησε τον Μυστακίδη, αυτός με ωραίο τρόπο ξέφυγε από τον προσωπικό του αντίπαλο έκανε το σουτ αλλά αυτό κόντραρε και ο αντίπαλος τερματοφύλακας, Μέγιερι, μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα. Στο 28ο λεπτό, ο Βελλίδης απομάκρυνε με τις γροθιές το δυνατό μακρινό σουτ του Μάντσον. Στο 38ο λεπτό, μετά από φάουλ του Μούγιακιτς, η μπάλα έφτασε στον Κουλούρη και αυτός με κεφαλιά σημείωσε το 1-0. Με το σκορ αυτό ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Η πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου σημειώθηκε στο 55ο λεπτό, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ουγκράι, ο Μούγιακιτς έκανε την προβολή αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 63ο λεπτό, μετά από σέντρα του Μάντσον, ο Μούγιακιτς έκανε το σουτ αλλά ο Βελλίδης το απέκρουσε. Στο 69ο λεπτό, οι Μούγιακιτς και Μπρούνο έπαιξαν το “1-2”, ο πρώτος έκανε το σουτ αλλά ο Βελλίδης χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία το απέκρουσε. Στο 80ο λεπτό, ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ έδιωξε το σουτ του Κουλούρη. Ένα λεπτό αργότερα, ο Βελλίδης πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Ούμπιντες.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, παρέταξε την ομάδα του με τους Βελλίδη, Μιχαήλ, Βιντάλ, Λίλα ( 46΄ Φάμπρι ), Ξύδα ( 64΄ Κρίζμαν ), Τζημόπουλο, Νικολιά, Μυστακίδη ( 59΄ Αθανασιάδη ), Μπουκουβάλα, Κακούμπα και Σκόνδρα.

Φιλικό με Κέρκυρα

Λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος το ερχόμενο σαββατοκύριακο, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσει φιλική αναμέτρηση προκειμένου οι παίκτες της ομάδας να μην χάσουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό.

Ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό ματς την Κέρκυρα. Το παιχνίδι θα γίνει την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου και θα ξεκινήσει στις 17:00 ώρα Ελλάδας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στους “Ζωσιμάδες” και θα γίνει υπό την παρουσία οπαδών. Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα πέντε ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση