Ισόπαλος σε ένα γεμάτο φιλικό ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ως γνωστόν αυτό το σαββατοκύριακο δεν θα υπάρξει δράση στο πρωτάθλημα της Super League, εξαιτίας των διεθνών αναμετρήσεων. Ο ΠΑΣ Γιάννινα εκμεταλλεύτηκε αυτήν την ευκαιρία και προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του να μην χάσουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό έδωσε φιλική αναμέτρηση.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” υποδέχθηκε σε φιλικό ματς, που έλαβε χώρα στους “Ζωσιμάδες”, την Κέρκυρα. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 2-2. Τα τέρματα της ομάδα των Ιωαννίνων σημείωσαν οι Παμλίδης και Παπαδόπουλος.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, έβγαλε αρκετά συμπεράσματα από την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Έλληνας τεχνικός είδε την ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο να μην πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο και να δέχεται διαρκώς επιθέσεις από την Κέρκυρα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει πίσω στο σκορ με 0-2 χάρη σε δύο τέρματα που πέτυχε ο Τουράμ. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσουν και άλλο το προβάδισμά τους.

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε. Ο ΠΑΣ ήταν αυτός που είχε την κατοχή της μπάλας, δημιουργούσε ευκαιρίες και έκλεισε τον αντίπαλο στα καρέ του. Αρχικά ο Παμλίδης, ένα λεπτό αφότου πέρασε στον αγώνα και επέστρεψε στην αγωνιστική δράση έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα, με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ μείωσε σε 1-2. Στο 78ο λεπτό, ο νεαρός Παπαδόπουλος, ο οποίος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής ισοφάρισε και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο κύριος Πετράκης παρέταξε την ομάδα του με τους Μιχαήλ, Κάστρο, Κρίζμαν, Βιντάλ ( 46΄ Σκόνδρα ), Σιόντη, Μπουκουβάλα ( 56΄ Νάουμετς ), Μυστακίδη ( 46΄ Λουκίνα ), Αθανασιάδη ( 67΄ Παμλίδη ), Γιάκο, Κακούμπα ( 58΄ Πήλιο ) και Ευαγγέλου. Επίσης ο κύριος Πετράκης χρησιμοποίησε τους Γώγο, Παπαδόπουλο και Λιάσο.

Νοκ άουτ για τουλάχιστον τρεις μήνες ο Λεό

Δυσάρεστα ήταν τα νέα σε ότι αφορά την κατάσταση του Λεό. Ο νεαρός Βραζιλιάνος θα αναγκασθεί τις επόμενες ημέρες να περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση για να ξεπεράσει τη βαριά θλάση που τον ταλαιπωρεί και η οποία δεν αντιμετωπίζεται με θεραπεία.

Ο επιθετικός, που πριν πάθει τη θλάση ήταν σε εξαιρετική κατάσταση καθώς σε τρία ματς είχε πετύχει δύο γκολ και είχε μοιράσει μία ασίστ, αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον τρεις μήνες και η επιστροφή του στα γήπεδα υπολογίζεται για τα μέσα Ιανουαρίου.

Από εκεί και πέρα, οι Αποστολόπουλος και Μιχαήλ, οι οποίοι αντιμετώπιζαν κάποια μικροπροβλήματα, τα έχουν ξεπεράσει και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπούνε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Αφήστε μια απάντηση