Ήττα με κάτω τα χέρια για τον ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε στους “Ζωσιμάδες” τον Παναιτωλικό για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” ήταν σαν να μην κατέβηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο καθώς πραγματοποίησε αρκετά κακή εμφάνιση και γνώρισε την ήττα με κάτω τα χέρια με σκορ 0-2. Και τα δύο τέρματα του αγώνα πέτυχε ο Μάζουρεκ.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τον Νικολιά στη θέση του δεξιού μπακ χαφ. Αυτή η κίνηση δεν του βγήκε με συνέπεια η ομάδα του να δέχεται αρκετές επιθέσεις από τη συγκεκριμένη πλευρά και παράλληλα να μην μπορεί να γίνει απειλητική.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα των Ιωαννίνων δημιούργησε μόλις τρεις ευκαιρίες με καμία από αυτές να βρίσκει εστία, ενώ στην επανάληψη αν και είχε τον έλεγχο του αγώνα δεν κατάφερε να μπει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Όσον αφορά την εξέλιξη του ματς η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 10ο λεπτό, όταν μετά από λάθος πάσα του Τζημόπουλο, η μπάλα κατέληξε στον Ντίας, αυτός έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Μοράν, ο οποίος προσπάθησε να περάσει τη μπάλα πάνω από τον Βελλίδη αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ του αρνήθηκε το γκολ. Στο 26ο λεπτό η κεφαλιά του Μιχαήλ πέρασε άουτ. Στο 43ο λεπτό, μετά από σέντρα του Γουίλιαμ, ο Μάζουρεκ με κεφαλιά σημείωσε το 0-1. Ένα λεπτό αργότερα έπειτα από φάση διαρκείας ο Ξυδάς έγινε κάτοχος της μπάλας, πέρασε τον Κυριακίδη, έκανε το σουτ αλλά πριν περάσει η μπάλα τη τελική γραμμή οι αντίπαλοι αμυντικοί την απομάκρυναν. Έτσι με τον ΠΑΣ να βρίσκεται πίσω στο σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Η πρώτη φάση της επανάληψης έγινε στο 48ο λεπτό όταν το σουτ του Κούζικ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή πέρασε άουτ. Τα επόμενα λεπτά, οι παίκτες του ΠΑΣ είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσαν να μπουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Από την άλλη, ο Παναιτωλικός χτυπούσε κυρίως σε αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές στο 93ο λεπτό, ο Μάζουρεκ έκανε το γύρισμα αλλά ο Μανά δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας με συνέπεια αυτή να περάσει άουτ. Στο 95ο λεπτό, μετά από αντεπίθεση, ο Μανά τροφοδότησε τον Μάζουρεκ και αυτός με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Ο προπονητής του “Άγιαξ της Ηπείρου”, Γιάννης Πετράκης, παρέταξε την ομάδα του με τους Βελλίδη, Λίλα, Κακούμπα, Μιχαήλ, Κούζικ ( 60΄ Βιντάλ ), Τζημόπουλο, Σκόνδρα ( 46΄ Αποστολόπουλο ), Νικολιά, Ξύδα ( 68΄ Αθανασιάδη ), Γιάκο και Κρίζμαν.

Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε στην έδρα του από τον Παναιτωλικό σε αγώνα του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας.

Αφήστε μια απάντηση