Τραγική εμφάνιση από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε στους “Ζωσιμάδες” την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος, η εικόνα του ΠΑΣ στοιχηματίζουμε ότι δεν άλλαξε καθόλου, αντίθετα έγινε χειρότερη, καθώς η ομάδα γνώρισε βαριά ήττα από την ΑΕΚ με σκορ 0-4.Ο τεχνικός του “Άγιαξ της Ηπείρου”, Γιάννης Πετράκης, είδε τους ποδοσφαιριστές του να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην αμυντική τους λειτουργία, να μην μπορούν να κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια τους και να είναι ανήμποροι να αντιδράσουν στις επιθέσεις του αντιπάλου.

Η έντονη δυσφορία των οπαδών της ομάδας των Ιωαννίνων, που οφειλόταν στην κακή αγωνιστική εικόνα των παικτών, εκφράστηκε με τις έντονες αποδοκιμασίες προς τον κύριο Πετράκη. Πλέον το μέλλον του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο του ΠΑΣ μόνο σίγουρο δεν πρέπει να θεωρείται.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, στην πρώτη καλή στιγμή της συνάντησης ο ΠΑΣ βρέθηκε πίσω στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 3ο λεπτό, ο Πόνσε μπήκε στην περιοχή, ο Αποστολόπουλος τον βρήκε στο πόδι και ο διαιτητής καταλόγισε το σημείο του πέναλτι. Την ευθύνη πήρε ο Μάνταλος, ο οποίος νίκησε τον Βελλίδη και σημείωσε το 0-1. Στο 11ο λεπτό, ο Λιβάγια έκανε το σουτ, ο Βελλίδης βρήκε ελάχιστα τη μπάλα, η οποία σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Έξι λεπτά αργότερα το σουτ του Μπακασέτα από μακρινή απόσταση σταμάτησε στο δεξί δοκάρι. Στο 20ο λεπτό, μετά από γύρισμα του Γκάλο, ο Μιχαήλ βρήκε τη μπάλα και άθελά του την έστειλε στο βάθος της εστίας με την ΑΕΚ να σημειώνει το 0-2. Στο 45ο λεπτό μετά από κόρνερ του Γκάλο, ο Πόνσε νίκησε τους πάντες στον αέρα και με κεφαλιά πέτυχε το 0-3. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από σέντρα του Λιβάγια, ο Πόνσε πάλι με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4. Με το σκορ αυτό οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Η πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου έγινε στο 49ο λεπτό όταν το σουτ του Χουλτ από το ύψος της περιοχής σταμάτησε στο δοκάρι του Βελλίδη. Στο 58ο λεπτό μετά από σέντρα του Αποστολόπουλου, ο Κρίζμαν πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 63ο λεπτό, ο Κρίζμαν αφού πρώτα έπαιξε το “1-2” με τον Νικολιά, στη συνέχεια έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι. Στο 91ο λεπτό ο Κρίζμαν ανατράπηκε από τον Τσιγκρίνσκι και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αθανασιάδης, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπάρκα.

Ο κύριος Πετράκης χρησιμοποίησε τους Βελλίδη, Λίλα, Παμλίδη ( 46΄ Σιόντη ), Τζημόπουλο, Αποστολόπουλο, Γιάκο ( 82΄ Ξύδα ), Μπουκουβάλα, Μιχαήλ, Νικολιά ( 76΄ Νάουμετς ), Αθανασιάδη και Κρίζμαν.

Αφήστε μια απάντηση