ΠΑΣ Γιάννινα: Ανέβασαν στροφές οι Σεργκελασβίλι και Κρίζμαν

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε καμία αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Super League δεν πραγματοποιήθηκε εξαιτίας των αγώνων των εθνικών ομάδων. Ωστόσο στον ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό των πρόγραμμα των προπονήσεων προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση.

Η διακοπή του πρωταθλήματος θα στοιχηματίζαμε πως ενήργησε θετικά στον “Άγιαξ της Ηπείρου”, καθώς ο προπονητής του συλλόγου, Γιάννης Πετράκης, είδε δύο ποδοσφαιριστές του που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών να τα ξεπερνάνε και να παίρνουν κανονικά μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα. Ο λόγος για τους Λάσα Σεργκελασβίλι και Σάντι Κρίζμαν.

Η εβδομάδα που μας έρχεται είναι ιδιαίτερα απαιτητική για τον ΠΑΣ, καθώς η ομάδα των Ιωαννίνων θα δώσει έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες της σεζόν με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα ορίσει σε μεγάλο βαθμό την μοίρα του και την απευθείας παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία.

Για τον λόγο αυτό, ο κύριος Πετράκης κάνει ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του να είναι 100% προετοιμασμένοι, ώστε στο ματς που ακολουθεί να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Το ευχάριστο για τον Έλληνα τεχνικό αποτελεί η επιστροφή στην ενεργό δράση των Σεργκελασβίλι και Κρίζμαν. Αμφότεροι μπήκαν σε φουλ ρυθμούς και αυτόματα υπολογίζονται για το κρίσιμο παιχνίδι που έπεται. Οι δυο τους ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα στον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο κύριος Πετράκης υπολογίζει πάρα πολύ τόσο στην εκτελεστική δεινότητα του Σάντι Κρίζμαν όσο και στα ελεύθερα χτυπήματα του Λάσα Σεργκελασβίλι.

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής του ΠΑΣ δεν είχε στην διάθεσή του πέντε ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα από την προπόνηση απουσίαζαν οι Στέφανος Σιόντης, Αποστόλης Σκόνδρας, Γιώργος Ξύδας, Λέο Μπαπτίστ και Άντι Λίλα.

Και οι πέντε παραμένουν στα πιτς λόγω τραυματισμών. Οι συμμετοχή τους στο ματς με τον Λεβαδειακό είναι εξαιρετικά αμφίβολη και όλα θα κριθούν στις επόμενες προπονήσεις. Πάντως με τα τωρινά δεδομένα πιο πολλές πιθανότητες να βρεθούν στην αποστολή συγκεντρώνουν οι Σκόνδρας και Λίλα.

Στα της προπόνησης, αυτή περιελάμβανε αρχικά ανάλυση βίντεο με τον τρόπο που αγωνίζεται ο Λεβαδειακός. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές μετείχαν σε ασκήσεις που αφορούσαν την τακτική και την ταχυδύναμη. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τους παίκτες να πραγματοποιούν ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Αφήστε μια απάντηση