Αγώνας δίχως αύριο για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα καλείται να τεθεί αντιμέτωπος εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο συλλόγων είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 30 Μαρτίου και η σέντρα του ματς θα γίνει στις 17:15 ώρα Ελλάδος.

Τον αγώνα του Σαββάτου θα διευθύνει ο κύριος Σιδηρόπουλος από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσου. Ο διεθνής Έλληνας ρέφερι θα έχει βοηθούς τον Μπούξμπαουμ από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττική και τον Κούλα Χασάν από τον σύνδεσμο Ξάνθης. Τέταρτος θα είναι ο κύριος Τσαμούρης από τον Πειραιά.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” την περασμένη αγωνιστική, πριν την διακοπή του πρωταθλήματος, αναδείχθηκε ισόπαλος εντός έδρας με την Λάρισα με σκορ 0-0. Η ομάδα των Ιωαννίνων αν και ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες με συνέπεια να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας. Το πέρας της αγωνιστικής βρήκε τον ΠΑΣ στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς.

Στην αντίπερα όχθη, ο Λεβαδειακός την αγωνιστική που μας πέρασε γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από τον ΟΦΗ με σκορ 2-0. Ο σύλλογος από την Λειβαδιά βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας με είκοσι πόντους.

Η αναμέτρηση που ακολουθεί αποτελεί έναν αγώνα δίχως αύριο για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα των Ιωαννίνων θέλει αποκλειστικά την νίκη προκειμένου να διατηρήσει την απόστασή της από τον ΟΦΗ και παράλληλα να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της για την απευθείας παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία. Σε αντίθετο αποτέλεσμα, και πόσο μάλλον σε ήττα, τότε ο ΠΑΣ θα μπει σε μεγάλους μπελάδες και η παραμονή του στοιχηματίζουμε πως μόνο σίγουρη δεν θα θεωρείται.

Για το σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή τεσσάρων ποδοσφαιριστών του “Άγιαξ της Ηπείρου”. Ο λόγος για τους Στέφανο Σιόντη, Άντι Λίλα, Αποστόλη Σκόνδρα και Λέο Μπαπτίστ.

Όσον αφορά τον Άντι Λίλα, ο 33χρονος μέσος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Αλβανίας, όμως επέστρεψε στα Γιάννενα με πρόβλημα τραυματισμού. Ο ίδιος δεν κατάφερε να πάρει μέρος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, όπου και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο ίδιος θα απουσιάσει από το σημαντικό παιχνίδι.

Οι υπόλοιποι τρεις συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούνε και όπως όλα δείχνουν δεν θα δώσουν το παρών στην αναμέτρηση που έπεται.

Κατά τα άλλα, ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λάσα Σεργκελασβίλι και Σάντι Κρίζμαν. Αμφότεροι μετέχουν κανονικά στις τελευταίες προπονήσεις και αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα.

Αφήστε μια απάντηση