Στο Καρπενήσι η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα

Ο… Γολγοθάς ξεκινάει για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς αναχώρησαν για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας και θα γίνει το χτίσιμο της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Η αποστολή μαζί με το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο βρίσκονται ήδη στο Καρπενήσι και διαμένουν στο ξενοδοχείο “Avaris”. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” θα παραμείνει στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας μέχρι την 1 Αυγούστου.

Ο προπονητής της ομάδας των Ιωαννίνων, Αργύρης Γιαννίκης, συμπεριέλαβε στην αποστολή συνολικά 28 ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Σκόνδρα, Αποστολόπουλο, Πανουργιά, Γώγο, Παπαδόπουλο, Ελευθεριάδη, Περιστερίδη, Πηλιό, Λιάσο, Ράντοβατς, Ζωγκό, Κατράλη, Πάντελιτς, Βασιλάκη, Λώλη, Νάουμετς, Ζιούλη, Βενετικίδη, Λέο Μπαπτίστ, Γιαννίκογλου, Γρασδάνη, Οικονομόπουλο, Σιόντη, Ξύδα, Παμλίδη,  Μπουκουβάλα, Νικολιά και Κρίζμαν.

Εκτός αποστολής όπως είναι λογικό έμεινε ο μεγάλος άτυχος της φετινής χρονιάς του ΠΑΣ, Λάσα Σεργκελασβίλι. Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για τον Γεωργιανό αριστερό οπισθοφύλακα καθώς στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, που έγινε στα Γιάννενα, τραυματίστηκε σοβαρά και υπέστη ρήξη χιαστού. Ο 27χρονος μπακ θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Αμέσως μετά την άφιξή τους στο Καρπενήσι, οι ποδοσφαιριστές έπιασαν κατευθείαν δουλειά και πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση. Αυτή αφορούσε παιχνίδια κυκλοφορίας της μπάλας σε υποομάδες και ολοκληρώθηκε με παιχνίδια κατοχής σε μεγάλους χώρους.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΣ είναι μία ανάσα από την απόκτηση ενός ποιοτικού ποδοσφαιριστή από το πάνω ράφι. Ο λόγος για τον Χερόνιμο Μπαράλες. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” εξετάζει διεξοδικά την περίπτωσή του και φέρεται ότι έχει φτάσει σε καταρχήν συμφωνία με την πλευρά του Αργεντινού επιθετικού. Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, τότε ο σύλλογος των Ιωαννίνων θα ενισχύσει την επιθετική του γραμμή τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά.

Ο Μπαράλες την σεζόν που μας πέρασε, φορούσε την φανέλα της Λαμίας όπου και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας. Ο έμπειρος φορ πήρε μέρος σε 30 αναμετρήσεις και βρήκε έντεκα φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα καρέ.

Η μεταγραφή του στοίχημα πως βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το ερχόμενο διάστημα ο ποδοσφαιριστής θα περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί επίσημα.

Αφήστε μια απάντηση