Αναμένουν την απάντηση του Μπαράλες στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζεται. Το στοίχημα της διοίκησης είναι η απόκτηση έμπειρων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στα μεγάλα σαλόνια.

Το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι της ομάδας του “Άγιαξ της Ηπείρου” έχουν στρέψει την προσοχή τους στην απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού. Ο προπονητής του συλλόγου, Αργύρης Γιαννίκης, έχει ζητήσει την απόκτηση ενός φορ και η διοίκηση φαίνεται πως έκανε δεκτό το αίτημά του.

Η ομάδα εξετάζει διάφορες περιπτώσεις επιθετικών, όμως φαίνεται πως έχει καταλήξει στον εκλεκτό. Ο λόγος για τον Τζερόνιμο Μπαράλες, το όνομα του οποίου βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην μεταγραφική λίστα και αποτελεί τον διακαή πόθο τόσο της διοίκησης όσο και του κυρίου Γιαννίκη.

Μάλιστα ο σύλλογος των Ιωαννίνων έχει κάνει επίσημη κρούση στον έμπειρο κεντρικό επιθετικό, του κατέθεσε πρόταση συνεργασίας και πλέον περιμένει την τελική του απόφαση.

Η απόκτησή του βρίσκεται σε καλό δρόμο καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δύο πλευρές είναι κοντά στο να έρθουν σε καταρχήν συμφωνία. Ο ΠΑΣ φαίνεται διατεθειμένος να περιμένει την τελική απόφαση του Μπαράλες, διότι θεωρούν ότι εφόσον πει το πολυπόθητο “ναι”, τότε ο σύλλογος θα αποκτήσει έναν επιθετικό με πλούσια καριέρα, αρκετά έμπειρο και δεινό εκτελεστή.

Την σεζόν που μας πέρασε, ο Μπαράλες με την φανέλα της Λαμίας κατέγραψε 30 συμμετοχές, σημείωσε έντεκα τέρματα και μοίρασε μία ασίστ. Μεταξύ άλλων έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος την σεζόν 2013-14 όταν και αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίον χρίστηκε 16 φορές σκόρερ. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει περάσει από την Σίβασπορ, την Χιμνάσια Λα Πλάτα, την Τζοχόρ και την Ουρακάν.

Το συμβόλαιο του 32χρονου φορ με την Λαμία εξέπνευσε πριν λίγες ημέρες και ο ίδιος παρέμεινε ελεύθερος. Για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον τόσο ομάδες από το εξωτερικό όσο και εγχώριες, ωστόσο αυτή την στιγμή ο ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται πως έχει το πάνω χέρι στην διεκδίκηση της υπογραφής του.

Ο Μπαράλες το ερχόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινώσει τον επόμενο σταθμό της καριέρα του και στον “Άγιαξ της Ηπείρου” κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένουν πως και πως την τελική του απόφαση.

Αφήστε μια απάντηση