Σεφτέ με Παμλίδη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Το πρωτάθλημα της Super League 2 άνοιξε ξανά τις πύλες του και ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετώπισε εκτός έδρας το Λεβαδειακό για τη δεύτερη αγωνιστική. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” έκανε σεφτέ στις νίκες στο τρέχον πρωτάθλημα, καθώς πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα του Λεβαδειακού, τον οποίο και νίκησε με σκορ 1-2.

Η ομάδα των Ιωαννίνων άνοιξε το σκορ χάρη σε αυτογκόλ του Παντελιάδη. Ο Λεβαδειακό ισοφάρισε, όμως ο Γιώργος Παμλίδης είχε τον τελευταίο λόγο και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Μπορεί οι απουσίες του ΠΑΣ να ήταν αρκετές, μιας και οι Πανουργιάς, Ελευθεριάδης, Ράντοβατς, Σεργκελασβίλι και Κρίζμαν απουσίαζαν, ωστόσο οι παίκτες που είχε στη διάθεσή του ο τεχνικός της ομάδας, Αργύρης Γιαννίκης, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πανηγύρισαν το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Ο κύριος Γιαννίκης παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-4-2, είδε τους παίκτες του να στέκονται αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες. Οι Γιαννιώτες σπατάλησαν ευκαιρίες προκειμένου να διευρύνουν το σκορ.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρηση, στην πρώτη ευκαιρία του ματς ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα στο 9ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νάουμετς, ο Παντελιάδης στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας της ομάδας του. Με τον τρόπο αυτό ο σύλλογος των Ιωαννίνων σημείωσε το 0-1. Στο 38ο λεπτό η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 41ο λεπτό ο Γιαννίκογλου μπλόκαρε την κεφαλιά του Άνγκουα. Στο 42ο λεπτό ο Παντελάκης ανέτρεψε τον Μάντζιο και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάντζιος, ο οποίος νίκησε τον Γιαννίκογλου και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 46ο λεπτό ο Λιάγκας έπεσε πάνω στον Νικολιά μέσα στην περιοχή και ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα. Την ευθύνη πήρε ο Παμλίδης, ο οποίος νίκησε τον Μπάγιτς και πέτυχε το 1-2. Στο 55ο λεπτό ο Μπάγιτς απέκρουσε το σουτ του Αποστολόπουλου. Στο 68ο λεπτό ο Κάστρο δοκίμασε το πόδι του αλλά ο Μπάγιτς ήταν σωστά τοποθετημένος και το μπλόκαρε. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Σιόντη δύο λεπτά αργότερα. Στο 88ο λεπτό ο Μπάγιτς πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση και έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Ξύδα. Το κόρνερ εκτελέστηκε, ο Σκόνδρας πήρε την κεφαλιά αλλά ο Μπάγιτς του είπε “όχι”.

Ο κύριος Γιαννίκης χρησιμοποίησε τους Γιαννίκογλου, Παντελάκη, Μπουκουβάλα, Αποστολόπουλο, Κάστρο (74΄ Πίτου Γκαρσία), Σκόνδρα, Σιόντη, Νάουμετς (62΄ Ξύδα), Λέο, Νικολιά και Παμλίδη.

Αφήστε μια απάντηση