Αγώνα δρόμου οι Ράντοβατς και Κρίζμαν στον ΠΑΣ Γιάννινα

Επόμενος αντίπαλος του ΠΑΣ Γιάννινα ο Εργοτέλης. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” αντιμετωπίζει εντός έδρας την κρητική ομάδα στο ματς που θα ρίξει την αυλαία της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2. Ο αγώνας θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου και το ματς θα ξεκινήσει στις 17:00 ώρα Ελλάδος.

Το παιχνίδι με τη Βέροια για το Κύπελλο Ελλάδος ανήκει στο παρελθόν και ο σύλλογος των Ιωαννίνων έχει στρέψει αποκλειστικά την προσοχή του στην αναμέτρηση που ακολουθεί. Η προετοιμασία στοίχημα πως συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και οι προπονήσεις γίνονται σε υψηλή ένταση. Ωστόσο τα προβλήματα τραυματισμών δε λείπουν από τις τάξεις της ομάδας, με συνέπεια ο προπονητής του ΠΑΣ, Αργύρης Γιαννίκης, να μην έχει τη δυνατότητα να καταστρώσει τα πλάνα του όπως θα ήθελε.

Συγκεκριμένα από την τελευταία προπόνηση απουσίαζαν οι Σαμίρ Ράντοβατς και Σάντι Κρίζμαν. Οι δύο ποδοσφαιριστές συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν. Αμφότεροι δεν έδωσαν το παρών τόσο στην τελευταία αναμέτρηση όσο και στον αγώνα με το Λεβαδειακό, μιας και δεν ήταν σε θέση να αγωνιστούν.

Η κατάστασή τους παρουσιάζει αισθητή βελτίωση και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να θέσουν τον εαυτό τους στη διάθεση του προπονητή τους. Πάντως η συμμετοχή τους παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη και θα κριθεί την ύστατη στιγμή.

Από εκεί και πέρα, ο κύριος Γιαννίκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους μακροχρόνια τραυματίες Λάσα Σεργκελασβίλι και Χρήστο Ελευθεριάδη. Κατά τα άλλα, ο Έλληνας κόουτς είδε όλους τους υπόλοιπους παίκτες να γυμνάζονται κανονικά, καθώς κανείς από αυτούς μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ούτε είναι τιμωρημένος.

Τέλος, ο ΠΑΣ Γιάννινα με επίσημη ανακοίνωσή του γνωστοποίησε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Βλάντισλαβ Νάουμετς. Ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις εξαιρετικές του εμφανίσεις και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Ο 20χρονος άσος αποτελεί σημείο αναφοράς στην επιθετική λειτουργία και υπό τις οδηγίες του Γιαννίκη έχει βρει τον καλό του εαυτό.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επέκταση του συμβολαίου του, ευχαρίστησε τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου ο σύλλογος να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία. Ακόμη υποστήριξε ότι αποτελεί τιμή που θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα μιας τόσο ιστορικής ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση