Χωρίς Νικολιά στο ντέρμπι ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ντέρμπι κορυφής περιμένει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” ταξιδεύει στην Αθήνα προκειμένου να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. Το ντέρμπι που θα τραβήξει πάνω του τα φώτα είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και η σέντρα της αναμέτρησης θα γίνει στις 15:00 ώρα Ελλάδος.

Ο σύλλογος των Ιωαννίνων συνεχίζει την ανοδική του πορεία, αφού την αγωνιστική που μας πέρασε επικράτησε εντός έδρας του Απόλλωνα Πόντου με σκορ 3-0. Τα τέρματα της ομάδας είχαν σημειώσει οι Κρίζμαν, Λέο και Παμλίδης. Με τη νίκη του αυτή ο ΠΑΣ ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, την ώρα που η Σμύρνη είναι στην κορυφή με 15 πόντους.

Οι Ηπειρώτες συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το ματς που έπεται με τις προπονήσεις να διεξάγονται σε ιδιαίτερα έντονο ρυθμό. Ωστόσο στην τελευταία προπόνηση, ο προπονητής της ομάδας, Αργύρης Γιαννίκης, δεν είχε στη διάθεσή του τον Αλέξανδρο Νικολιά.

Ο Αλέξανδρος Νικολιάς αν και είχε δηλωθεί στην αρχική ενδεκάδα για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου, κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο πόδι του και εν τέλει έμεινε στον πάγκο. Αμέσως μετά το παιχνίδι, ο 25χρονος μέσος υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να διευκρινιστεί ακριβώς το μέγεθος του τραυματισμού του.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι ο Έλληνας άσσος έχει υποστεί θλάση στο γαστροκνήμιο. Αυτό συνεπάγεται ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες τέσσερις με έξι εβδομάδες και θα απουσιάσει τόσο από το ντέρμπι με τον Απόλλωνα Σμύρνης όσο και από αυτό με τον Πλατανιά που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ο κύριος Γιαννίκης καλείται να πορευθεί δίχως ακόμη ένα βασικό στέλεχος και να βρει τον αντικαταστάτη του.  Ο Έλληνας κόουτς σκέφτεται να εμπιστευτεί τον Λιάσο, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Νικολιά και θα πάρει φανέλα βασικού.

Από εκεί και πέρα, το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας συνεχίζουν οι Χρήστος Ελευθεριάδης και Λάσα Σεργκελασβίλι, οι οποίοι όπως είναι γνωστό δεν υπολογίζονται μέχρι τα τέλη του χρόνου.

Κατά τα άλλα, ο κύριος Γιαννίκης είδε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του να παίρνουν μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα, αφού κανείς άλλος μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά ούτε είναι τιμωρημένος.

Οι Γιαννιώτες όπως όλα δείχνουν θα παραταχθούν με τους Χουτεσιώτη, Σκόνδρα, Παντελάκη, Αποστολόπουλο, Μπουκουβάλα, Λιάσο, Κάστρο, Νάουμετς, Κρίζμαν, Πίτου Γκαρσία και Παμλίδη.

Αφήστε μια απάντηση