ΠΑΣ Γιάννινα: Έπιασε κορυφή με Κρίζμαν

Μεγάλος κερδισμένος της έβδομης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 στοίχημα πως ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” επικράτησε εντός έδρας της Δόξα Δράμας με σκορ 1-0 και βρέθηκε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Σάντι Κρίζμαν.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Αργύρης Γιαννίκης, είδε τους ποδοσφαιριστές του να είναι ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, να κλείνουν τον αντίπαλο στα καρέ του, να έχουν την κατοχή και να ψάχνουν τρόπους ώστε να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα. Από την άλλη δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του ματς και έφτασαν δίκαια και εύκολα στους τρεις βαθμούς.

Μελανό σημείο του αγώνα αποτελεί ο τραυματισμός του Στέφανου Σιόντη. Ο έμπειρος μέσος αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο πόδι του και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 76ο λεπτό. Στη θέση του πέρασε ο Λιάσος. Η κατάσταση του Σιόντη θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα όταν και θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, η πρώτη καλή στιγμή της συνάντησης πραγματοποιήθηκε στο 4ο λεπτό όταν ο Ξύδας από μακρινή απόσταση δοκίμασε το πόδι του,  μπάλα άλλαξε τροχιά αλλά ο Μένκα με τα πόδια το απομάκρυνε. Στη συνέχεια της φάσης, ο Κάστρο πήρε το ριμπάουντ έκανε το σουτ από κοντινή απόσταση αλλά ο Μένκα του είπε “όχι”. Στο 8ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Ξύδα, ο Παμλίδης δεν πήρε την κεφαλιά όπως θα ήθελε, με συνέπεια η μπάλα να περάσει μακριά από την εστία. Στο 25ο λεπτό μετά από σέντρα του Ξύδα, ο Κρίζμαν πρόλαβε την έξοδο του Μένκα και με κεφαλιά σε κενή εστία σημείωσε το 1-0. Στο 32ο λεπτό ο Μένκα μπλόκαρε σταθερά το σουτ του Κρίζμαν έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στο 34ο λεπτό η κεφαλιά του Κουκόλη από ευνοϊκή θέση πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 67ο λεπτό ο Μένκα με τα πόδια απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Παμλίδη από πλάγια θέση. Στο 71ο λεπτό ο Παμλίδης επιχείρησε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά ο Μένκα σε διπλό χρόνο το μπλόκαρε. Ένα λεπτό αργότερα, ο Λέο βρέθηκε σε θέση βολής, έκανε το σουτ αλλά ο αντίπαλος κίπερ το έδιωξε με τα πόδια. Στο 76ο λεπτό ο Μένκα αυτή τη φορά με τις γροθιές απέκρουσε το δυνατό σουτ του Παμλίδη. Στο 85ο λεπτό μετά από κόρνερ του Αποστολόπουλου, ο Λέο πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής αλλά ο Μένκα εκτινάχθηκε και το απομάκρυνε.

Ο κύριος Γιαννίκης παρέταξε την ομάδα του με τους Χουτεσιώτη, Παντελίδη, Ξύδα (60΄ Ράντοβατς), Αποστολόπουλο, Σκόνδρα, Σιόντη (76΄ Λιάσο), Μπουκουβάλα, Παμλίδη, Νάουμετς (71΄ Λέο), Κάστρο και Κρίζμαν.

Αφήστε μια απάντηση