Γεμίζουν τις μπαταρίες στον ΠΑΣ Γιάννινα

Σαν άλλος Άγιος Βασίλης, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης, έδωσε στους ποδοσφαιριστές του ρεπό πέντε ημερών προκειμένου να περάσουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και παράλληλα να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας που ακολουθεί.

Το μίνι ρεπό καλά κρατεί και οι παίκτες της ομάδας θα γυρίσουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων στα τέλη της εβδομάδας προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Η ψυχολογία στο στρατόπεδο του “Άγιαξ της Ηπείρου” βρίσκεται στα ύψη μιας και ο σύλλογος είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και διατήρησε τη διαφορά τεσσάρων βαθμών από το δεύτερο της βαθμολογίας.

Ωστόσο άπαντες θέλουν να ξεκινήσουν δυναμικά και το νέο έτος ώστε να κλειδώσουν νωρίς την άνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία. Αρχικά ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει, όπως αναφέραμε, τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος έχει στον πάγκο του έναν παλιό γνωστό, τον Άριαν Μπελά. Έπειτα η ομάδα των Ιωαννίνων θα κοντραριστεί εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό στην πρώτη μάχη των δύο συλλόγων για το Κύπελλο Ελλάδος.

Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και βαρύ μιας και μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό θα υποδεχθεί την Παναχαϊκή, ενώ μετά θα διεξαχθεί η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Το δύσκολο πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τον εντός έδρας αγώνα εναντίον του Λεβαδειακού.

Από εκεί και πέρα, οι Γιαννιώτες θέλουν να κρατήσουν το αήττητο σερί των δέκα αγωνιστικών και να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους σε ακόμη μία αναμέτρηση. Ο ΠΑΣ δεν έχει δεχθεί γκολ σε επτά αγώνες και έχει ισοφαρίσει ήδη το ρεκόρ που διατηρούσε η ομάδα τη σεζόν 2010-11 με τερματοφύλακα τον Φώτη Κηπουρό.

Στον αγώνα με τον Απόλλωνα, ο Λευτέρης Χουτεσιώτης έχει την ευκαιρία να καταρρίψει το ρεκόρ και να γράψει ιστορία.

Από εκεί και πέρα, στη διάθεση των φιλάθλων του συλλόγου είναι τα εισιτήρια διαρκείας για το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Super League 2 αλλά και για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Οι τιμές των διαρκείας κυμαίνονται από 50 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 200 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση