ΠΑΣ Γιάννινα: Στην πόρτα της εξόδου ο Κρίζμαν

Ο ΠΑΣ Γιάννινα καλείται να αφήσει πίσω του την ήττα σοκ από το Λεβαδειακό την περασμένη αγωνιστική και να επικεντρωθεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με αντίπαλο τον Εργοτέλη για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Κόντρα στο Λεβαδειακό, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” γνώρισε την πρώτη του ήττα και μάλιστα στις καθυστερήσεις του ματς. Πλέον άπαντες στην ομάδα των Ιωαννίνων θέλουν να ξεπεράσουν την ήττα και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι που έπεται, προκειμένου να διατηρήσουν τη διαφορά τους από το δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα.

Η προετοιμασία των Ηπειρωτών συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και οι προπονήσεις διεξάγονται σε ιδιαίτερα υψηλή ένταση. Ωστόσο ο προπονητής του συλλόγου, Αργύρης Γιαννίκης, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σάντι Κρίζμαν.

Ο Σάντι Κρίζμαν τις τελευταίες ημέρες αποτελεί ουσιαστικά ξένο σώμα, καθώς ζήτησε από τη διοίκηση να αποχωρήσει από την ομάδα. Οι Γιαννιώτες φαίνεται πως αποδέχθηκαν το αίτημά του και σύντομα ο Κροάτης επιθετικός αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του και να αποτελέσει τυπικά παρελθόν.

Ο 30χρονος φορ φαίνεται πως μετράει ώρες στα Γιάννενα και το μόνο που απομένει ώστε να επισημοποιηθεί το διαζύγιο είναι να διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες. Ο Κρίζμαν παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε ανανέωσε το συμβόλαιό του μετά από έξι περίπου μήνες θα αποχαιρετήσει και θα αφήσει τον ΠΑΣ.

Αν δεν υπάρξει εμπλοκή, ο Κροάτης το αργότερο μέχρι το Σάββατο θα περάσει την πόρτα της εξόδου και ο “Άγιαξ της Ηπείρου” θα βγει στην αγορά και θα κινηθεί για την απόκτηση ενός στράικερ.

Το τεχνικό επιτελείο θα εξετάσει όλες τις πιθανές επιλογές, όμως εφόσον δε βρεθεί ένας παίκτης που θα συμπεριλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά που ζητάει ο κύριος Γιαννίκης τότε δεν αποκλείεται να μη γίνει κίνηση για την απόκτηση του αντι-Κρίζμαν.

Πάντως η επιστροφή του Χρήστου Ελευθεριάδη στην ενεργό δράση έρχεται την πλέον κατάλληλη στιγμή, μιας και οι άνθρωποι της ομάδας θα έχουν τον απαραίτητο χρόνο ώστε να επιλέξουν επιθετικό.

Από εκεί και πέρα, οι Κάστρο και Σιόντης συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα που ακολουθούν. Η συμμετοχή αμφοτέρων είναι εξαιρετικά αμφίβολη και την ύστατη στιγμή θα αποφασίσει ο προπονητής εάν θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή.

Επίσης ο Λάσα Σεργκελασβίλι πήρε μέρος σε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας. Ο Γεωργιανός μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση και δεν αποκλείεται στις αρχές του επόμενου μήνα να ανεβάσει στροφές και να προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Από την άλλη, για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό αναμένεται να δώσει το παρών στην αποστολή ο Ελευθεριάδης. Ο Έλληνας φορ πήρε μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης και έδειξε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Κατά τα άλλα, ο κύριος Γιαννίκης θα έχει όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του αφού κανείς άλλος μέχρι στιγμής δεν ταλαιπωρείται από τραυματισμό αλλά ούτε είναι τιμωρημένος.

Το ματς κόντρα στον Εργοτέλη θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου και θα ξεκινήσει στις 17:00 ώρα Ελλάδος.

Αφήστε μια απάντηση