Με οδηγό τον Λέο πέρασε από την Κρήτη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Σε ένα εκπληκτικό ματς, ο ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την Κρήτη, καθώς νίκησε εκτός έδρας τον Εργοτέλη με σκορ 1-2 για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ζαν Μπαπτίστ Λέο, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” ταξίδεψε στην Κρήτη με σκοπό αποκλειστικά τη νίκη και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ύστερα από την ήττα με το Λεβαδειακό. Ο σύλλογος των Ιωαννίνων πέτυχε τον σκοπό του και διατήρησε τη διαφορά των έξι βαθμών που τον χωρίζουν από το δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα, Απόλλωνα Σμύρνης. Παράλληλα οι Γιαννιώτες έβαλαν τέλος στην αρνητικότατη παράδοση που είχαν με τον Εργοτέλη στην Κρήτη.

Το παιχνίδι στοίχημα πως τα είχε όλα. Τρία τέρματα, δύο δοκάρια, πάρα πολλές ευκαιρίες και από τις δύο μεριές και μεγάλη ένταση. Εν τέλει, ο προπονητής του ΠΑΣ, Αργύρης Γιαννίκης, είδε τους ποδοσφαιριστές του να πανηγυρίζουν τη νίκη και να παίρνουν τους τρεις πόντους.

Όσον αφορά την εξέλιξη της συνάντησης, η πρώτη καλή στιγμή του ματς έγινε στο 10ο λεπτό όταν το σουτ που επιχείρησε ο Μπρους έξω από τη μεγάλη περιοχή πέρασε άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Τσέλιου ένα λεπτό αργότερα. Στο 13ο λεπτό ο Χουτεσιώτης μπλόκαρε σταθερά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Προβιδάκη. Στο 18ο λεπτό ο Παμλίδης από τα όρια της περιοχής δοκίμασε το πόδι του αλλά ο Καλογεράκης ήταν σωστά τοποθετημένος και μπλόκαρε. Στο 22ο λεπτό ο Λέο πήρε την κεφαλιά αλλά ο Καλογεράκης με υπερένταση την απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 27ο λεπτό το σουτ του Μπαράτα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Χουτεσιώτη. Στο 39ο λεπτό ο Λέο εκμεταλλεύτηκε τη λάθος απομάκρυνση του Καλογεράκη και με εκπληκτικό διαγώνιο σουτ σημείωσε το 0-1. Στο 51ο λεπτό ο Παμλίδης με εξαιρετική μεταβίβαση έβγαλε τον Λέο σε θέση τετ α τετ και αυτός με ψύχραιμο τελείωμα πέτυχε το 0-2. Στο 58ο λεπτό ο Χουτεσιώτης είπε “όχι” στο σουτ του Έφορντ. Στο 67ο λεπτό μετά από σέντρα του Αποστολόπουλου, ο Λέο έκανε την προβολή αλλά ο Καλογεράκης με τη βοήθεια του δοκαριού την απομάκρυνε. Στο 91ο λεπτό ο Χουτεσιώτης αρχικά έδιωξε το σουτ του Ροβίθη, όμως ο Έφορντ πήρε το ριμπάουντ και από κοντά μείωσε σε 1-2. Στο 92ο λεπτό ο Χουτεσιώτης πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του αφού απέκρουσε το σουτ του Έφορντ από ευνοϊκή θέση.

Ο κύριος Γιαννίκης χρησιμοποίησε τους Χουτεσιώτη, Μπουκουβάλα, Ξύδα (87΄ Ελευθεριάδη), Αποστολόπουλο, Παντελάκη, Λώλη (70΄ Νάουμετς), Σκόνδρα, Λιάσο, Λέο (79΄ Νικολιά), Καρτάλη και Παμλίδη.

 

Αφήστε μια απάντηση