Ειδικό ασκησιολόγιο στον ΠΑΣ Γιάννινα

Η χώρα μας βιώνει δύσκολες στιγμές καθώς ο κοροναϊός έχει εξαπλωθεί και αρκετοί συμπολίτες έχουν πέσει θύματα της πανδημίας. Η Κυβέρνηση όπως είναι λογικό έχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διακόψει την εξάπλωσή του και να επιστρέψει στην καθημερινότητα. Ένα από τα μέτρα της Πολιτείας αφορά και το χώρο του ποδοσφαίρου.

Όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες τα πρωταθλήματα έχουν διακοπεί και μάλιστα έχουν ανασταλεί κάθε είδους αθλητικής δραστηριότητας μέχρι τις 27 Μαρτίου. Άπαντες μένουν στα σπίτια τους ώστε να βάλουν φρένο στον ιό.

Όπως και σε κάθε άλλη ομάδα, έτσι και στον ΠΑΣ Γιάννινα, οι προπονήσεις εδώ και αρκετό καιρό έχουν σταματήσει. Οι παίκτες παραμένουν κλινήρης σπίτια τους και ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου.

Ωστόσο για να μη χάσουν την αγωνιστική τους κατάσταση, το τεχνικό επιτελείο φρόντισε να τους κρατήσει σε εγρήγορση. Για να πετύχει το στόχο του, τους έδωσε ειδικό ασκησιολόγιο για να μπορούν να διατηρήσουν το πρόγραμμά τους με ασφάλεια όσο καιρό χρειαστεί να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Μάλιστα, το προπονητικό τιμ παρακολουθεί την εξέλιξη του προγράμματος και σε τακτά χρονικά διαστήματα έρχεται σε επικοινωνία μέσω του διαδικτύου με τους παίκτες για να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για την κατάστασή τους.

Επίσης, τους έδωσαν πρόγραμμα διατροφής για να μείνουν σε καλή σωματική κατάσταση και να μη χρειαστεί χρόνος για να επιστρέψουν στα επιθυμητά επίπεδα. Επιπλέον οι ποδοσφαιριστές έλαβαν οδηγίες τόσο για τις μετακινήσεις τους όσο και για το πρόγραμμά τους κάθε ημέρα με σκοπό την πρόληψή τους αλλά και την προστασία τους.

Αφήστε μια απάντηση