Γιαννίκης και του χρόνου στον ΠΑΣ Γιάννινα

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο ΠΑΣ Γιάννινα κινήθηκε για την πρόσληψη νέου προπονητή, καθώς μετά από πολλά χρόνια ο Γιάννης Πετράκης πέρασε την πόρτα της εξόδου. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” επένδυσε σε ένα νεαρό και συνάμα ταλαντούχο προπονητή και έδωσε τα κλειδιά της ομάδας στον Αργύρη Γιαννίκη.

Ο Γιαννίκης ανέλαβε το δύσκολο έργο της ανόδου και της επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια και μέχρι στιγμής τα έχει πάει εξαιρετικά. Ο σύλλογος των Ιωαννίνων βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος της Super League 2 και είναι με το 1,5 πόδι από την επιστροφή του στα σαλόνια.

Ο Τρικαλινός κόουτς έχει αφήσει άπαντες ικανοποιημένους με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα σε κάθε παιχνίδι και παράλληλα έχει συμβάλει τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών.

Πριν λίγες ημέρες, ο Έλληνας κόουτς έδωσε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό. Εκεί τόνισε ότι θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και την επόμενη σεζόν, διότι δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο.

Έτσι όπως όλα δείχνουν, οι Γιαννιώτες θα πορευθούν υπό τις οδηγίες του και στη Super League. Μάλιστα δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο τις επόμενες ημέρες να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ και να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Η διοίκηση έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένη με την παρουσία του και έχει σαν πρωταρχικό της στοίχημα την παραμονή του για αρκετά ακόμη χρόνια. Πριν ανασταλεί η αγωνιστική δράση, εξαιτίας της εξάπλωσης του κοροναϊού, είχε γίνει μία πρώτη κουβέντα σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οι συζητήσεις έγιναν σε αρμονικό και συνάμα άκρως θετικό κλίμα, ωστόσο δεν πάρθηκαν οι τελικές αποφάσεις. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο ΠΑΣ θέλει να δέσει τον Γιαννίκη και για το λόγο αυτό σκοπεύει να του προτείνει νέο τριετές συμβόλαιο με αυξημένες μάλιστα ετήσιες απολαβές.

Από την πλευρά του, ο Τρικαλινός κόουτς θέλει να παραμείνει στην ομάδα και να ανανεώσει το συμβόλαιό του, μιας και οι συνθήκες που επικρατούν είναι εξαιρετικές και παράλληλα έχει στενές και καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΣ.

Στις αρχές του καλοκαιριού αναμένεται να υπάρξουν οι τελικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και εκεί θα ξεκαθαρίσει εάν ο κύριος Γιαννίκης ανανεώσει το συμβόλαιό του ή εάν θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας για ακόμη ένα χρόνο και στη συνέχεια θα αποχωρήσει.

Αφήστε μια απάντηση