Το χρώμα του χρήματος είδαν στον ΠΑΣ Γιάννινα

Η Ελλάδα βρίσκεται σε περίοδο κρίσης το τελευταίο διάστημα καθώς η πανδημία του κοροναϊού έχει φτάσει στη χώρα μας και στο πέρασμά της έχει αφήσει θύματα. Η άφιξη του κοροναϊού έχει σοβαρές επιπτώσεις σε όλους τους τομείς και αρκετοί κλάδοι εξακολουθούν να βγαίνουν ζημιωμένοι.

Από τους συγκεκριμένους κλάδους δεν απουσιάζει φυσικά ο χώρος του ποδοσφαίρου. Κάθε αθλητική δραστηριότητα έχει ανασταλεί και παραμένει ακόμα άγνωστο εάν και πότε θα ολοκληρωθεί το τρέχον πρωτάθλημα αλλά και το τι θα συμβεί την επόμενη ημέρα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί μία από τις ομάδες που θα βγούνε ζημιωμένες έπειτα από το πέρας της πανδημίας και την επιστροφή στην καθημερινότητα. Μετά την οριστική διακοπή των προπονήσεων, ο πρόεδρος του “Άγιαξ της Ηπείρου”, Γιώργος Χριστοβασίλης βρέθηκε στα Γιάννενα.

Ο κύριος Χριστοβασίλης με τη συνοδεία του τεχνικού διευθυντή της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιώργο Ντάσιο, είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις τόσο με τους ποδοσφαιριστές όσο και με το τεχνικό επιτελείο.

Εκεί ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ πλήρωσε μέρος των οφειλομένων στους παίκτες αλλά και στους υπαλλήλους και άπαντες είδαν το χρώμα του χρήματος εν μέσω κρίσης και πανδημίας.

Σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, από άποψη οικονομίας αλλά και υγείας, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ έβαλε για τα καλά το χέρι στην τσέπη και διευθέτησε μέρος των οφειλών σε παίκτες αλλά και σε υπαλληλικό προσωπικό.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του συλλόγου διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες για τυχόν προτάσεις για μειώσεις συμβολαίων και περικοπές μισθών. Οι συναντήσεις του αφορούσαν αποκλειστικά τις πληρωμές αλλά και αναφέρθηκε στα θέματα καθημερινότητας που προβληματίζουν τους ποδοσφαιριστές έπειτα από την άφιξη της πανδημίας και τη διακοπή των προπονήσεων.

Ακόμη, ο κύριος Χριστοβασίλης είχε εκτενή συνάντηση με τον προπονητή του συλλόγου, Αργύρη Γιαννίκη. Οι δυο τους αναφέρθηκαν στα υπάρχοντα ζητήματα που απασχολούν την ομάδα αλλά και στις εξελίξεις μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων τόσο στη χώρα μας όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αφήστε μια απάντηση