Νέα γκέλα για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Μία ισοπαλία απέναντι στον Λεβαδειακό στοίχημα πως δεν θα ήταν ήταν μεγάλη γκέλα άλλες χρονιές, αλλά τη φετινή σεζόν ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει βάλει ψηλά το στόχο και σε αυτό έχουν βοηθήσει και οι εξαιρετικές εμφανίσεις των παικτών του.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και να σκαρφαλώσει μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Παρόλα αυτά, με την ισοπαλία που απέσπασε, “έπιασε” τον δεύτερο Παναθηναϊκό στους 14 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης.

Σε όλο το παιχνίδι ο ΠΑΣ ήταν πολύ καλύτερος από τον αντίπαλό του και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Το γκολ τελικά ήρθε στο 26ο λεπτό, αλλά ο επόπτης σήκωσε τη σημαία και υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Γιάκο. Η υπόδειξή του ήταν λανθασμένη, αφού ο συγκεκριμένος παίκτης καλύπτονταν στην αρχή της προσπάθειας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ κυριάρχησε τον αγωνιστικό χώρο, ενώ το ίδιο έκανε και κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. Παρόλα αυτά, ο Λεβαδειακός με μαζική άμυνα κατάφερε να πάρει τον βαθμό και να στερήσει από τους Γιαννιώτες τη δυνατότητα να βρεθούν μόνοι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Γιάννης Πετράκης: Ικανοποίηση για την απόδοση και όχι για το αποτέλεσμα

Ικανοποιημένος με την απόδοσή των παικτών του αλλά όχι και με το αποτέλεσμα, ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης. Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια τους παίκτες του για την απόδοσή τους και για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν για να πάρουν τη νίκη, ενώ δήλωσε στεναχωρημένος για το γεγονός πως η ομάδα δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη και να ικανοποιήσει τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

Ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις σχετικά με το ακυρωθέν γκολ της ομάδας του και χαρακτηριστικά τόνισε πως αυτός δεν είναι αρμόδιος να μιλήσει για τη διαιτησία.

Το Σάββατο απέναντι στη Βέροια

Στον ΠΑΣ πλέον στρέφονται στον αγώνα του Σαββάτου με τη Βέροια. Σε ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα των Ιωαννίνων θα αγωνιστεί στην έδρα της και φυσικά μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες.

Αφήστε μια απάντηση