Ετοιμοπόλεμος ο ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί τη Βέροια αυτό το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016, στις 15:00. Το παιχνίδι θα λάβει χώρα στους “Ζωσιμάδες” και η αποστολή της ομάδας δεν θα έχει ιδιαίτερες εκπλήξεις. Ο Γιάννης Πετράκης, αφού ολοκληρώθηκε και η προπόνηση της Παρασκευής, έκανε γνωστούς τους 19 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας της Ηπείρου, στους οποίους περιλαμβάνονται φυσικά όλα τα βαριά… χαρτιά!

Η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και η ισοπαλία απέναντι στον Λεβαδειακό στέρησαν σημαντικούς βαθμούς στον ΠΑΣ τις προηγούμενες αγωνιστικές. Πλέον η ομάδα θα πρέπει άμεσα να επιστρέψει στις νίκες, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Βέροια, αφού μετά ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα και συνεχόμενοι αγώνες. Μετά τον αγώνα με τη Βέροια η ομάδα των Ιωαννίνων θα αγωνιστεί στη Θεσσαλονίκη με την Ηρακλή και στη συνέχεια θα παίξει με τον Ολυμπιακό εντός έδρας. Μετά το παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ελλάδας ο ΠΑΣ θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Καταλαβαίνει κανείς πως αν η ομάδα του Γιάννη Πετράκη δεν πάρει τη νίκη απέναντι στη Βέροια, τότε μπορεί σε λίγο καιρό να βρίσκεται εκτός της πρώτης πεντάδας της βαθμολογίας.

Διάψευση από τον ΠΑΣ στα δημοσιεύματα περί αλλαγής της έδρας

Το ότι ο χλοοτάπητας στο γήπεδο των “Ζωσιμάδων” είναι σε κακή κατάσταση αποτελεί ένα πραγματικό γεγονός και στοίχημα πως αυτό δυσκολεύει την προσπάθεια των παικτών, ενώ εγκυμονεί κινδύνους και για τη σωματική τους υγεία. Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου σε πολλά σημεία θυμίζει κυριολεκτικά χωράφι και από την ΠΑΕ αναζητούν τρόπους για να βελτιώσουν την κατάστασή του.

Ένα δημοσίευμα των τελευταίων ημερών έκανε λόγο για πιθανή αλλαγή έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά από την πλευρά της ομάδας έσπευσαν να το διαψεύσουν άμεσα, τονίζοντας μάλιστα πως δεν ευσταθεί αυτή η πληροφορία.

Ο Υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Μπάμπης Καρβέλης, ανέφερε σε ραδιοφωνικό σταθμό μεταξύ άλλων πως φυσικά και όλοι στην ομάδα θέλουν να βελτιωθεί η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, πρώτα απ’ όλα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ, αλλά σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο δεν σκέφτονται να μετακομίσουν από το σπίτι τους!

Αφήστε μια απάντηση