Δύο στα δύο για τον ΠΑΣ στο Κύπελλο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέχισε την εκπληκτική πορεία του και στο Κύπελλο Ελλάδας. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Αγροτικού Αστέρα με… δράστη τον Χρήστο Δώνη και έφτασε τους 6 βαθμούς στον όμιλο και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε πολλά λάθη και ουσιαστικά η μισή πρώτη ώρα πέρασε χωρίς καμία αξιόλογη προσπάθεια των παικτών μπροστά στις δύο εστίες. Τελικά στο 40ο λεπτό ο ΠΑΣ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, αφού μετά από σέντρα του Βιντάλ ο Χρήστος Δώνης πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να είναι μπροστά στο σκορ με 1-0 και στην επανάληψη οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα προσπάθησαν να αντιδράσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση. Παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ορισμένες καλές ευκαιρίες, δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ. Ο ΠΑΣ έχασε μία σπουδαία ευκαιρία στο 62ο λεπτό με τον Νικολιά και αυτό ήταν όλο.

Νίκη και στη Θεσσαλονίκη το σύνθημα στον ΠΑΣ

Την τρέχουσα αγωνιστική της Super League ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παίξει στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Ηρακλή. Ο “Γηραιός” βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά στοίχημα ότι παραμένει πάντα μία υπολογίσιμη ομάδα. Οι Γιαννιώτες μπορούν να εκμεταλλευτούν τη φόρμα τους και το γεγονός πως ο Ηρακλής έχει κακές επιδόσεις στην έδρα του και να πάρουν τη νίκη.

Ο ΠΑΣ βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Super League και συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους πάντες με τις επιδόσεις του. Αν πάρει τους 3 βαθμούς απέναντι στον Ηρακλή, τότε θα εδραιωθεί για τα καλά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Κοζορώνης το καλύτερο γκολ της 12ης αγωνιστικής

Το γκολ που σημείωσε ο Κοζορώνης στη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί της Βέροιας ψηφίστηκε ως το καλύτερο (Best Goal) της 12ης αγωνιστικής της Super League. Ο παίκτης του ΠΑΣ είχε σφραγίσει τη νίκη επί της ομάδας της Ημαθίας με το εκπληκτικό τέρμα που σημείωσε στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Αφήστε μια απάντηση