Ήττα του ΠΑΣ από τον Ηρακλή σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε μέσα στο “Καυτανζόγλειο” επί του Ηρακλή, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα από τον αντίπαλό του. Η ομάδα των Ιωαννίνων προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Κοζορώνη στο 7’, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο 14’ και τη… χαριστική βολή στο 89’.

Μετά από αυτή την ήττα ο ΠΑΣ έπεσε στην 3η θέση της βαθμολογίας, πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, και πλέον οι παίκτες του θα πρέπει να δείξουν την απαραίτητη συγκέντρωση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Γκολ ο ΠΑΣ και επεισόδια

Το γκολ του Κοζορώνη στο 7ο λεπτό προκάλεσε τη διακοπή του αγώνα, αφού υπήρξαν επεισόδια με οπαδούς του Ηρακλή και την Αστυνομία. Τελικά, μετά από λίγα λεπτά το παιχνίδι ξεκίνησε ξανά και στο 14’ ο Περόνε ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

Μετά την ισοφάριση οι παίκτες του ΠΑΣ δεν είχαν την απαραίτητη συγκέντρωση και θα στοιχημάτιζε κανείς ότι επηρεάστηκαν από τη διακοπή και τα επεισόδια. Αντιθέτως, οι παίκτες του Ηρακλή πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και τελικά έφτασαν και σε δεύτερο γκολ με τον Αγγελόπουλο στο 88ο λεπτό. Μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή το σκορ δεν άλλαξε και ο ΠΑΣ γνώρισε την ήττα και υποχώρησε στη βαθμολογία.

Γιάννης Πετράκης: “Κέρδισε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο”

Ο Γιάννης Πετράκης ανέφερε τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα πως το παιχνίδι το κέρδισε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο και αυτή ήταν ο Ηρακλής. Ο προπονητής του ΠΑΣ ανέφερε πως η ομάδα του επηρεάστηκε από το κλίμα που είχε διαμορφωθεί πριν από το παιχνίδι και οι παίκτες του δεν ήταν έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στη θέληση των αντιπάλων για τη νίκη.

Ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε επίσης πως από αυτά τα λάθη μαθαίνουν όλοι στην ομάδα και πως στη συνέχεια θα πρέπει να υπάρξει συγκέντρωση και προσγείωση απ’ όλους, ούτως ώστε να πάει η ομάδα ένα βήμα πιο μακριά.

Στο τέλος των δηλώσεών του ο προπονητής του ΠΑΣ έδωσε συγχαρητήρια στον Ηρακλής και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Αφήστε μια απάντηση