Ο ΠΑΣ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο γήπεδο των “Ζωσιμάδων” και έχει φυσικά ως στόχο να πάρει θετικό αποτέλεσμα από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και γιατί όχι τους 3 βαθμούς της νίκης. Στην περίπτωση που η ομάδα των Ιωαννίνων καταφέρει να πάρει το τρίποντο”, θα μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή της βαθμολογίας και αυτό στοίχημα ότι δίνει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Φυσικά, οι Γιαννιώτες με νίκη θα αναρριχηθούν και στη βαθμολογία και θα παραμείνουν εντός της πρώτης πεντάδας της Super League.   

Την προηγούμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ ηττήθηκε από τον Ηρακλή και πλέον βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας όμως και έναν αγώνα λιγότερο από τη Σκόντα Ξάνθη και την ΑΕΚ που βρίσκονται ψηλότερα στη βαθμολογία. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έχει μόλις μία νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και θέλει να επιστρέψει στις πειστικές εμφανίσεις απέναντι στους “Ερυθρόλευκους”.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως μετά το ματς με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΣ θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕΚ και αν δεν καταφέρει να πάρει βαθμούς σε αυτά τα δύο ματς, τότε θα βρεθεί εκτός της πρώτης πεντάδας της βαθμολογίας.

Ο Γιάννης Πετράκης ολοκλήρωσε την προετοιμασία των παικτών του για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό χωρίς να υπάρξουν απρόοπτα και τραυματισμοί. Ο Έλληνας τεχνικός είδε όλους τους παίκτες να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης και ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τους “Ερυθρόλευκους”. Στην αποστολή της ομάδας περιλαμβάνονται οι εξής ποδοσφαιριστές:

Λίλα, Ακόστα, Ζάιρο, Κόντε, Βιδάλ, Μαμπουλού, Γιάκος, Γαρουφαλιάς, Δώνης, Κοζορώνης, Καρανίκας, Κούτρης, Μιχαήλ, Πασχαλάκης, Μπέριος, Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Τζημόπουλος και Ναδάλες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό είναι ο τελευταίος της τρέχουσας αγωνιστική της Super League και θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016, στις 19:30.

Αφήστε μια απάντηση