Έμεινε όρθιος στο 94’ ο ΠΑΣ!

Με γκολ του Μαμπουλού στο 94ο λεπτό του αγώνα, ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε όρθιος στο ΟΑΚΑ και πήρε τον βαθμός της ισοπαλίας από την ΑΕΚ. Οι Γιαννιώτες αγωνίστηκαν για περισσότερα από ογδόντα λεπτά με παίκτη παραπάνω, αλλά τελικά κατάφεραν να σώσουν την παρτίδα στα τελευταία δευτερόλεπτα. Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του είχε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ στον αγώνα.

Ο Μαμπουλού διόρθωσε την γκάφα του Περιστερίδη

Η ΑΕΚ ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα με τον Περιστερίδη να λέει “όχι” στον Πέκχαρντ στο 6ο λεπτό, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Ζάιρο έχασε μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ, όταν δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπάρκα σε τετ α τετ. Στο 10ο λεπτό ο Αραβίδης χτύπησε εκτός φάσης τον Μπέριο και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, αντί αυτή η αποβολή να στοιχίσει στην ΑΕΚ  αποδιοργάνωσε εντελώς τους παίκτες του Γιάννη Πετράκη.

Παρά το γεγονός πως η ΑΕΚ έπαιζε με παίκτη λιγότερο, ήταν πιο απειλητική και κέρδισε πέναλτι στο 31ο λεπτό. Ο Μάνταλος, όμως, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και έτσι παρέμεινε το 0-0 στον αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 67ο λεπτό, ο Γιόχανσον σούταρε για την ΑΕΚ και η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών του ΠΑΣ. Στην προσπάθειά του να σώσει το κόρνερ ο Περιστερίδης έκανε λάθος και ο Πέκχαρντ από κοντά πέτυχε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στα επόμενα λεπτά ο Γιάννης Πετράκης πέρασε στον αγώνα τους Κόντε και Ναδάλες και ο ΠΑΣ έγινε πιο απειλητικός. Στο 92ο λεπτό η ομάδα των Ιωαννίνων σκόραρε με τον Μιχαήλ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Μαμπουλού έγινε ήρωας! Ο επιθετικός του ΠΑΣ πήρε το ριμπάουντ μετά από κεφαλιά στο δοκάρι και νίκησε τον Μπάρκα γράφοντας το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης των Γιαννιωτών ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει.

Γιάννης Πετράκης: “Μας επηρέασε αρνητικά η αποβολή”

Μετά το τέλος του αγώνα και στην προκαθορισμένη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, ανέφερε στις δηλώσεις του πως ήταν ευχαριστημένος από το βαθμό της ισοπαλίας, έστω και αν αυτός ήρθε στο φινάλε του αγώνα.

Ο Έλληνας τεχνικός του ΠΑΣ ανέφερε πως η αποβολή του Αραβίδη χάλασε εν μέρει τα σχέδια της ομάδας του, αφού κανείς δεν ήταν έτοιμος να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ με παίκτη λιγότερο. Το γεγονός αυτό επηρέασε αρνητικά τους παίκτες του, αλλά σε γενικές γραμμές τόνισε πως έγινε ένα καλό ματς με εκατέρωθεν ευκαιρίες για γκολ. Ο ίδιος χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα του αγώνα, αφού σε όλη τη διάρκειά του οι παίκτες του είχαν πολλές ευκαιρίες να σκοράρουν.

Αφήστε μια απάντηση