Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις στο Κύπελλο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο αγώνας Κυπέλλου με την Καλλονή δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού η ομάδα της Ηπείρου είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη έκαναν άλλη μία καλή εμφάνιση και πήραν τη νίκη με 1-3 μέσα στη Μυτιλήνη. Τα γκολ για τους Γιαννιώτες πέτυχαν οι Γιάκος, Γαρουφαλιάς και Σκόνδρας.

Μετά και τη νίκη του επί της Καλλονής, ο ΠΑΣ έφτασε τους 9 βαθμούς στον όμιλο και τερμάτισε την πρώτη θέση με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Αξίζει να σημειωθεί πως μόνο η ομάδα της Ηπείρου και ο Ολυμπιακός κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση με νίκες σε όλα τα ματς του ομίλου.

Δεν τον επηρέασαν οι αλλαγές

Ο Γιάννης Πετράκης προέβη σε πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, αλλά αυτές δεν επηρέασαν καθόλου τους παίκτες, οι οποίοι γι’ άλλη μία φορά έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο. Ο ΠΑΣ ήταν κυρίαρχος στον αγώνα και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 5ο λεπτό με γκολ του Ευριπίδη Γιάκου. Μετά το γκολ οι Γιαννιώτες έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αλλά ο τερματοφύλακας της Καλλονής τους είπε “όχι”. Παρόλα αυτά, στο 42ο λεπτό ο Γαρουφαλιάς σκόραρε για τον ΠΑΣ και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ με τον Σκόνδρα. Συγκεκριμένα, στο 62ο λεπτό ο παίκτης του ΠΑΣ πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Καλλονής. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν το σκορ με γκολ του Λάμπρου στο 83ο λεπτό.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΣ πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, ενώ η Καλλονή τερμάτισε τελευταία στον όμιλο με μηδέν βαθμούς και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Τη Δευτέρα κόντρα στην ΑΕΚ

Την ερχόμενη Δευτέρα ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ και στην ομάδα ευελπιστούν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα, κάτι που αγνοούν στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Μετά τις ήττες από Ηρακλή και Ολυμπιακό, ο ΠΑΣ υποχώρησε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΣ με την ΑΕΚ είναι το τελευταίο της αγωνιστικής και θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016, στις 19:30.

Αφήστε μια απάντηση