Ξεκούραση πριν το πρόγραμμα… βουνό!

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα σερί εκτός έδρας ματς θα κληθεί να δώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Το πρόγραμμα για τους Γιαννιώτες είναι κυριολεκτικά… βουνό, το οποίο καλούνται να ανέβουν με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

Οι παίκτες βρίσκονται σε άδεια για τις γιορτές των Χριστουγέννων και μόλις επιστρέψουν θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τα επόμενα παιχνίδια. Ο ΠΑΣ θα ξεκινήσει ξανά τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα από την έδρα του Πανιωνίου, σε ένα ματς που θα διεξαχθεί στις 5 Ιανουαρίου. Στη συνέχεια θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της “Τούμπας”, ενώ μετά θα παίξει εκτός έδρας με τον Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδας. Το εκτός έδρας… ταξίδι, ολοκληρώνεται στην Ξάνθη με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Μέσα από αυτό το πρόγραμμα ο ΠΑΣ καλείται να βγει όσο το δυνατόν πιο ανέπαφος για να διατηρηθεί κοντά στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και γιατί όχι να βρεθεί πάλι μέσα σε αυτή. Το έργο του Γιάννη Πετράκη και των παικτών του στοίχημα πως δεν είναι εύκολο, αλλά τη φετινή σεζόν η ομάδα έχει δείξει πως τα πηγαίνει καλά και στα δύσκολα.

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τους αγώνες Κυπέλλου με τον Πλατανιά

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στα Χανιά και το δεύτερο στην πόλη των Ιωαννίνων. Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες των αγώνων και όπως έγινε γνωστό το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στις 11 Ιανουαρίου του 2017, στις 17:15 και η ρεβάνς στους “Ζωσιμάδες” θα γίνει στις 24 του ίδιου μήνα.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έχει στόχο τη φετινή σεζόν το Κύπελλο Ελλάδας και θέλει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί. Αν ο ΠΑΣ πάρει θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς απέναντι στον Πλατανιά, τότε θα γίνει αυτόματα το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αφήστε μια απάντηση