Μπορεί να το γυρίσει στην έδρα του

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε με 1-0 από τον Πλατανιά, στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων και πλέον θα πρέπει να ανατρέψει την κατάσταση στη ρεβάνς των “Ζωσιμάδων”, ώστε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Γιαννιώτες είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους και τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα που θα τους καθιστούσε φαβορί για την 8άδα.

Αμυντική τακτική από τον Πετράκη

Ο Γιάννης Πετράκης παρέταξε την ομάδα με στόχο να κρατήσει το “μηδέν” στην άμυνα και από εκεί και πέρα ό,τι προκύψει. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ κινδύνεψε ελάχιστα, αλλά με την έναρξη της επανάληψης ο Πλατανιάς προηγήθηκε στο σκορ με τον Αποστολόπουλο, μετά από λάθος εκτίμηση του Ναδάλες.

Μετά το γκολ του Πλατανιά ο ΠΑΣ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά οι προσπάθειες των παικτών του δεν είχαν αντίκρισμα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδικές ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμά τους, αλλά ο Περιστερίδης αποσόβησε τους κινδύνους για την ομάδα του.

Το τελικό 1-0 δίνει σαφές προβάδισμα στον Πλατανιά, αλλά στοίχημα πως ο ΠΑΣ στην έδρα του μπορεί να κάνει την ανατροπή. Η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση από το συγκεκριμένο ζευγάρι, θα τεθεί αντιμέτωπη με το νικητή του ζευγαριού ΑΕΚΛεβαδειακός.

Γιάννης Πετράκης: “Θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση”

Ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να ανατρέψει την κατάσταση στη ρεβάνς, παρά το γεγονός πως αυτό δεν θα είναι εύκολο. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα ανέφερε πως έγινε ένα ποιοτικό παιχνίδι και αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ. Όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση, ο ίδιος τόνισε πως η ήττα με 1-0 αφήνει αρκετές ελπίδες στην ομάδα του, αφού οι παίκτες έχουν πίστη στις δυνατότητές τους.

Την Κυριακή με τον Ατρόμητο

Ο ΠΑΣ δεν επέστρεψε από την Κρήτη στα Ιωάννινα μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά, αλλά θα μεταβεί απευθείας στην Αθήνα όπου και το απόγευμα της Κυριακής θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ατρόμητο. Ο συγκεκριμένος αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:15.

Αφήστε μια απάντηση