Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Κοροβέση

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώνεται και την ύστατη στιγμή ο ΠΑΣ Γιάννινα προχώρησε σε ορισμένες σημαντικές κινήσεις οι οποίες θα στοιχημάτιζε κανείς ότι σίγουρα θα βοηθήσουν τους Γιαννιώτες να πετύχουν τους φετινούς τους στόχους. Μία από αυτές ήταν και ο δανεισμός του Νίκου Κοροβέση από τον ΠΑΟΚ. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί με την ομάδα των Ιωαννίνων μέχρι και το τέλος της σεζόν και όλοι ευελπιστούν να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε στα Γιάννενα και πως νιώθει σαν το σπίτι του. Συν τοις άλλοις, ευχαρίστησε τις Διοικήσεις των δύο ομάδων (ΠΑΟΚ & ΠΑΣ Γιάννινα) που του έδωσαν την ευκαιρία να πάρει παιχνίδια. Στο τέλος των δηλώσεών του ο Νίκος Κοροβέσης τόνισε πως θα δώσει ό,τι έχει για να βοηθήσει τον ΠΑΣ.

Επιστρέφει στον ΠΑΣ ο Βελλίδης

Ο Μάρκος Βελλίδης έλυσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Έλληνας τερματοφύλακας αγωνίζονταν στην ομάδα της Ηπείρου πριν τον αποκτήσει ο ΠΑΟΚ και σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα είναι σχεδόν βέβαιο πως θα επιστρέψει ξανά στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Ο Βελλίδης φέρεται να έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τη Διοίκηση του ΠΑΣ και τις επόμενες ώρες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της επιστροφής του.

“Ζωντανός” στις καθυστερήσεις

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του Ατρόμητου (σ.σ. 1-1), αν και βρίσκονταν πίσω στο σκορ μέχρι και τις καθυστερήσεις του αγώνα. Το “χρυσό” γκολ για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη σημείωσε ο Πέδρο Κόντε στο 93ο λεπτό του αγώνα. Μπορεί ο ΠΑΣ να μην κέρδισε το ματς, αλλά ο βαθμός μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στην προσπάθεια της ομάδας για είσοδο στα play off.

Ο Κόντε το βραβείο του “Best Goal” της 18ης αγωνιστικής

Ο Πέδρο Κόντε ήταν ο νικητής του βραβείου για το “Best Goal” της 18ης αγωνιστικής της Super League. Ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα σκόραρε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ατρόμητο και χάρισε στην ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό.

Ο Κόντε συγκέντρωσε το 35,89% των ψήφων και άφησε πολύ πίσω τους ανταγωνιστές του στην κατηγορία για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής.

Έτοιμος για την ανατροπή

Την Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί τον Πλατανιά στο γήπεδο των “Ζωσιμάδων” για το Κύπελλο Ελλάδας. Οι Γιαννιώτες είχαν ηττηθεί στο πρώτο ματς με 1-0 και πλέον θα πρέπει να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:15.

Αφήστε μια απάντηση