Με Λίλα και Μπουκουβάλα η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Κέρκυρα που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017, στις 17:15. Ο Γιάννης Πετράκης συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή τον Τζημόπουλο που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, ενώ στη 19αδα βρίσκονται και οι Λίλα και Μπουκουβάλας που δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Πλατανιά.

Στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα οι Γιαννιώτες στοίχημα πως θέλουν πάση θυσία τη νίκη, αφού σε περίπτωση νέας απώλειας βαθμών είναι σχεδόν απίθανο να προλάβουν το… τρένο των play offs. Ο ΠΑΣ βρίσκεται στους 28 βαθμούς και συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη. Η Ξάνθη, η οποία βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχει πέντε βαθμούς περισσότερους, ενώ ο ΠΑΣ πρέπει να προσπεράσει και την ΑΕΚ και τον Πλατανιά που βρίσκονται ψηλότερα στη βαθμολογία.

Η Κέρκυρα έχει μία ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος και είναι συμπαγής ομάδας, αλλά η ομάδα των Ιωαννίνων μπορεί να επαναλάβει την εμφάνιση του πρώτου γύρου, όταν και επικράτησε των “Φαιάκων” με 1-0 εκτός έδρας. Αξίζει να σημειωθεί πως η προϊστορία είναι συντριπτικά υπέρ του ΠΑΣ, ο οποίος μετράει 7 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες με αντίπαλο την Κέρκυρα.

Ο Πέδρο Κόντε το “Best Goal” της 20ης αγωνιστικής

Το τρίτο γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά αναδείχθηκε το κορυφαίο της προηγούμενης αγωνιστικής (20ης). Ο σκόρερ, Πέδρο Κόντε, παρέλαβε το βραβείο του και δήλωσε ικανοποιημένος από το γεγονός πως το τέρμα του έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Ο επιθετικός του “Άγιαξ της Ηπείρου”, ο οποίος σκόραρε δύο φορές απέναντι στον Πλατανιά, ανέφερε στις δηλώσεις του τη στιγμή της βράβευσής του:

“Είμαι ικανοποιημένος και δεν θα μπορούσα να μην είναι, αφού πάντα έτσι νιώθει ένας ποδοσφαιριστής όταν λαμβάνει ένα προσωπικό βραβείο. Συν τοις άλλοις, σκέφτομαι και το γεγονός πως η ομάδα δεν έχασε και κατάφερε με αυτό το γκολ να πάρει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας”.

Στις δηλώσεις του ο Πέδρο Κόντε ανάφερε πως στόχος του ΠΑΣ Γιάννινα είναι η νίκη σε κάθε ματς και τα με τα γκολ του θέλει να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Αφήστε μια απάντηση